Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybı kulak zarı tedavisi mümkün değil mi?

ahmtyks

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar öncelikle bursada oturuyorum dün doktora gittim sol kulağımda işitme kaybı var diye sol kulağımın zarında delikler ve dokularda çökmeler oluşmuş dedi doktor.İşitme testi yapıldı rapordaki adamın yazısının kötülüğünden kaç db yazdığını okuyamıyorumda neyse doktor dediki "yapılcak fazla birşey yok eğer illada duycam diyorsan ameliyat olmalısın onuda biz burda yüz felci ve sonrasında oluşacak sorunlar yüzünden yapmıyoruz ama uludağ üniversitesinde bu işle uğraşan profesörler var ancak onlar yapar istersen başvur üniversiteye ama yüz felci riski var" dedi.Sağ kulağımda sorun yok.Ameliyat olmadanda yaşarımda acaba ilerde bu kulak bana sorun yaşatırmı? mesela akma yapıyor 6ayda bir bir arkadaşım dediki ilerde içine akmaya başlar tamamen duymazsın dedi.Korkuyorum bende inşallah cevaplayan çıkar.

Arkadaşlar, bu konuda bilgisi ya da deneyimi olan var mı?

arkadaşlar geçende duramadım tekrar gittim doktora dediki akma yapmadıkça sorun yok yaşamına devam edersin akma yaparsa menenjit riskinden dolayı gelmen lazım dedi akma yapmadıkça sorun yok yani benim gibi olan arkadaşlara duyrulur

kulak zarinizda cokmeler ve delik oldugundan
banyo yaparken dikkat edecek su kacmamasi icin vazelinli pamuk tikayin kulaginiza
denize havuza girerkende cok dikkat edinki su kacmasin kulaga
usutmekten gripten ust solunum yolu hastaliklarindan yapabildiginiz kadar dikkatli korunun
bunlari doktorunuz soylemistir umarim
illede ameliyat zorunlu oldukta o kadarda abartip korkmayin her kulaktan ameliyat olanda yuz felci olur diye bisey yok fen artik cok ileri o eskidendi

Üst Alt