Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Otopark kartı alabilmem için ehliyetimin H sınıfı mı olması lazım?

murat1983

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
slm merhaba ben işitme engelliyim 2001 de h sınıfı ehliyet aldım babamın normal aracını tertibat olmadığından ve işitme engellilere araçalımında ötv indirimi ile kullanamıyacağım için doktora gittim b sınıfına çevirdim işitme cihazi ile kullanabilir diye verdiler simdi duydum diyorlar artık engelli tertibat kaldırılmış yerine engelli otopark kartı veriliyormuş o kartı almam için tekrar h sınıfı ehliyeti almam gerekiyormu b sınıfından h sınıfına çevirebilirmiyim ve o kartı alabilirmiyim ve faydası varmı sizce ne yapmalıyım bilgi verirmisiniz...

Kesinlikle böyle bir şeye bulaşmanıza değmez... B sınıfı sürücü belgeniz var, doya doya kullanın.

Bu otopark kartı bedensel sakatlığı olanlar için düşünülen bir şey. Sizin araç park etmek konusunda bir sıkıntınız yok ki avantaj isteyesiniz...

slm sayın hocam çok tesekkür ederim cevabınız ve ilginiz için iyi akşamlar...;):D

Üst Alt