Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. İşyerimde telefonlara baktırılıyorum. Ne yapmalıyım?

murattı_34

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Ben 5 yıldır çalıştığım bankada hem engelliyim hemde telefonlara bakıyorum. raporumda çalıştırılamayacağı alanlar 'santral' yazıyor. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? bana bir yol gösterir misiniz.? şimdiden çok teşekkürler.

O nasıl işyeriymiş öyle murat? Işitme engelli ile santral arasında nasıl bir ilişki olabilir? Nasıl çalışabilirsin orada? Birde telefonlara bakıyorum yazmışsın nasıl bakıyorsun seyrederek mi?

Evet yani arkadaşın dediği gibi bakmak değilde telefonlarla iletişim kurabiliyorsan ne mutlu sana.
Kimse seni zorla o işte çalıştıramaz. Ama bunu yıldırma politikası olarak yapmaya çalışıyorlarsa işte bunun sonu nereye varır düşünmek bile yorucu....

oo süper kardeş maşallah sende bak sadece:) takma kafana bende bedenselim çalıştırılmayacağı iş alanları ağır ayak işleri yazar ama en ağır ayak işleri engellilere verilir..ne deyim kardeş bu şerefsizler her yerde var..pes etme mücadele et dava açabilirsin..sakın ayrılma ayrılırsan sende sonrakilerede aynı şeyi yaparlar..egitim vijdan anlayış lazım..adamın olmadığı yerde a adi ler deger görür maalesef

"Duymuyorum telefonda ulaaaaaaaaaan" deyin; duymadığınızı belli edin. İşler aksayınca başka bir göreve çekerler...

Üst Alt