Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. %57 oranında raporum var. ÖTV muafiyetinden yararlanabilir miyim?

olcaytunc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
oturan boga ben işitme enggelliyim % 57 raporum var indirim oluyormu işitme engellilere bir ara sitede gezerken bazı arkadaşalrın yorumunu okudum devlet işitme sorunu olanları engelli yerine koymuyormuş bu dogrumu?

Aynen ÖTV muafiyetinde devlet işitme engellileri engelli yerine koymuyor..Bu yüzden işitme engelliler ehliyet alır iken engelli araba alır iken sağlam sayılıyor.

slm bu konu hakkında benimde bir arkadaşım soru sordu bana bende daha bu konu hakkında başlık acacaktım.benim arkadaşım sağır ve dilsiz acaba ötv muhafiyeti oluyormu bu durumda.

Hayır faydalanamaz seyithan bu kesin ve nettir. işitme ve konuşma engelliler ötv muafiyetinden faydalanamaz...

Üst Alt