Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliler sıfır araç alırken ötv indiriminden faydalanıyor mu?

lafoz5544

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar işitme engelliler sıfır araç alımında ötv indiriminden faydalanabiliyormu ,bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim

saygılar

%90'ın altında işgücü kaybına sahip olan işitme engelliler ÖTV muafiyetinden yararlanamamaktadırlar.

Bu kanun tam bi saçmalık hem işitme engelilerin alabilecegi en yüksek rapor oranı %52 dir...
ilk önce sakatsın diyor H sınıfı sürücü belgesi veriyor. araba alacam bana rapor ver diyorum bu kezde sen sakat degilsin diyor tam bi sacmalık işitme engelli bireye ötv ind.uygulatmayacan ozaman neden H sınıfı s. belgesi veriyon..

Evet.bu konuda %100 haklısın.Eller Aya biz yaya kampanyası olumlu sonuçlanırsa,bu sorun ortadan kalkacak.

ötv

yüzde 90 nın altında olan işitme engelliler araba alımında ötv siz almamıza olanak sağlanmamış sadece ortapedi düşünülmüş işitme engelliler pas geçildi yani şimdiki yasada hak gözükmüyor. zaten ağır iştme nedeniyle zor şartlarda çalışıyoruz alım gücümüz orta derece veya altında kalıyoruz yada işitme nedeniyle çalışamıyoruz. hal böyle iken hiç olmazsa araç alımında yüzde 40 oranında olan işitme engellilerden ötv ve bantrol alınmasın. yetkili kişilerden veya arkadaşlardan yanıt bekliyorum teşekkürederim şimdiden..

Maalesef Maliye bu konuda nuh diyor peygamber demiyor!

Üst Alt