Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelli babam araç alırken vergi avantajından yararlanabilir mi?

blackwolf

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaşlar
bi konuda yardım almak istiyorum.

babam hem(duyma) hem (işitme) engelli görme bakımından'da gece görme oranı baya düşük.babam ötv indiriminden faydalanabilirmi yardımcı olursanız çok memnun olrum şimdiden tşk edrim.

işitme engelliler vergi indiriminden faydalanamıyorlar malesef.keşke fırsat verilseydi bende düşünüyordum araç almayı :(

h sınıfı ehliyeti olanlar ortapedik özürü bulunanlar ve rahatsizliği %90 la üzeri olanlar ötv muhafiyetinden yararlanabilir bunlarin dışında hayir yararlanamazlar

işitme ve duyma özürlü kişilerin %90 ve üzeri raporu olsa dahi faydalanamyolarmı yani :/

İşitme özürlü bireyin en yüksek alabileceği rapor oranı %52 dir..

işitme engelinin yanında başka engelleri de varsa bu oran artabilir... ancak sadece işitme ve görme engeli varsa ÖTV indiriminden faydalanamaz....

Üst Alt