Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Engelimden ötürü H sınıfı ehliyet alırken ne tür ibare yazdırmalıyım?

pop-rap-map

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
sol 50 db
sağ 49 db kayıp var
işitme cihazı kullanmıyorum daha doğrusu işitme cihazında ses çok yüksek geliyor
Ehliyeti alırken ne tür ibare yazdırtmalıyım?
mesela
''ticari araç kullanamaz''
veya
''sadece otomobil kullanabilir''

trafiğe gittiğimde bu yazılar için dilekçede vermelimiyim?

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

tıcarı arac kullanamaz yazar ehlıyette normal b yazar h sınıfı yazmaz h tamamen sagır dılsızlerede arka camında sagında solunda sagır dılsız yazısı yapıstırılır ama cıhazla veya dusuk duyanlarınkınde de b sınıfı yanındada tıcarı arac kullanamaz yazar

dılekce fılan yazmana gerek yok surucu kursuna gıt onlar senı rapor almak ıcın hasteneye gonderırler ordakı doktor sana yazar surucu kursuna yollar tıcarı arac kullanamaz dıye

b sertifikamı 3 ay önce aldım emniyete gittim orada bir iki soru sordular anlamadım dediklerini
daha sonra dedilerki git devlet hastanesi KBB'den rapor getir gittim devlet hastanesine rapor almaya test yaptılar db 49 50 çıktı. doktor b olmaz dedi h yazdı bende yeniden kursa kayıt oldum bu ayın 21 inde yazılı sınav var sınavıda rahat geçerim.

ben bu sticirden kurtulmam için bu ehliyete ne tür ibare yazdırtmalıyım?

İşitme engelli olduğun için alacağın raporla sadece ve sadece stikır bulunan araçları kullanabilirsin. Bundan kaytarmak mümkün değil.

Üst Alt