merhabalar, ben doğuştan işitme engelliyim. kulağımda 95db ve 110db'dir.Ben 1986'den 2005 yılına kadar 20 yıldır gibi philips markası ile kulak cihazi kullanıyordum. tabiki cok faydalı oldu bana. cok iyi duydum bir analog olarak iyidir. o dönem yeni bir cihaza almaya karar verdim.philips markası gibi istedim. Ancak o dönemde philips kaldırılmıştı. bu nedenle baska markaları bakmak zorunda kaldım. unitron diye analog aldım. ama istedigim gibi cikmadı eskisi olmadı. gercekten bugune kadar memnun kalmadım artık zor anlıyorum. telefonda anlamakta zorlanıyorum. bende artık yıllar gecti dedim yeni bir cihaz digital almak istedim. benim bi sürü isitme engelli arkadaslarım var. herkes oticon chili sp 9 memnun kaldiklari söyleyen cok fazla.bazılarında Phonak naida iyi oldugu söyleyenler de var. ama ben bu geçen hafta sonu oticon firmasina gittim ancak cumartesi yarım gün den dolayi baska güne randevu verdi. bu yüzden onun yanındaki bir Maxtone bir firma gördüm. orada yeni cihazlari denemek istedigimi soledim. böylece Markası BELTONE TRUE cihazıma taktım. ama gercekten cok hosuma gitti. iyi duydum. hatta philips beltoneye devreldigi söyledi. tesadüf mü bilemedim herneyse Beltone true fiyat cift olarak 6.000tl 5 yil garanti 1 yilda ucretsiz pil veriyormuş.9 kanal varmış. iste bu hemen almak istemedim. bi an once gaes,phonak ve oticonu deneyeceğim ondan sonra karar vermem doğru olur. ancak sizden paylasmak istiyorum siz BELTONE TRUE hiç duydunuz mu? bilemiyorum. nasıl bsey o cihaz? yada baska tavsiyeniz var mı? tesekkürler