Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazım tamir edilene kadar ne yapabilirim?

Astronot

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
Her iki kulağımda ileri derecede işitme kaybım var.Ve işitme cihazı kullanıyorum. 2 aydır işyerinde çalışıyorum.Cihazı bakımdayken veya tamirdeyken cihaz sorunu giderilene dek işyerimdeki ortamı duymak çok zor olacak.Size sorum şu : Böyle bir durumda yani devlet hastanesine gidip doktor raporu alabilir miyim ? Cihazlar tamirdeyken rapor yazar mı doktor?

mrb cihazım var 86 sağ ve 85 sol kayıp size vereyim cihazınız gelene kadar

ben ara ara kullanıyorum siz işinizi görün gelene kadar sonra iade edersiniz

evet rapor yazar yenisi alabilirsiniz ama yenisi 1800 ve 2 bin tl aşağısı yok ki zaten devlet 600 tl karşılıyor sizin cebinizde en az 1800 gibi bir nakit çıkar

Merhaba , Çok teşekkür ederim.Cihaz buyuk mu? Ben ufak olanları takıyorum.

Astronot

ileri isitme kaybinda kucuk cihaz olurmu.nasil, ne marka modelmis gecici olarak duymamaktansa buyuk oluversin:eek:
hoscakal kutlarim yardimseverliginizi.

Astronot

kulak arkası orta büyüklükte en büyük olanı değil ama
kulak içi de var ama 35 desibel kayıplar için ama oda sağlam değil uzun yıllardır kullanmadım kulak içi olanı

Üst Alt