Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı kullanmam spor salonunda soruna yol açar mı?

deli_yürek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamuaeykum arkadaşlar :) ilk önceliikle konuyuyanlış yerde açtıysam özür dilerim nereye açacağımı bilemedim . arkadaşlar ben kick boks salonuna gidecem işitme cihazlarım sıkıntı olurmu

as kardeş,işitme cihazıyla kicsbox olmaz arkadaşım,bu sporu bende yaptım ama o zamanlar cihaz kullanmıyordum,bir kere aşırı terliyorsun,kafana gözüne sagına soluna darbe alabilirsin,cihazın her an bozulabilir,ancak şöyle olabilir,antremana başlarken cihazını çıkarırsın,işin bitince tekrar takarsın:D.

Cihazla boksmu yapılırmış :D
Mazallah kafana bir tekme gelse cihaz pert olur, çıkarıp yap boksunu :)

Neden bir sorun olsun olmaz tabiki...
Hoş terlemeyi göz onune alırsak...belki cihaza rahatsızlık verebilir anormal terleme...
ama suyla temas eden bi spor dalı olamadığı için :D NO PROBLEM :D

sirine; kick boks'un nasıl yapıldığını biliyor musun? vucudun her yerine vuruluyor, kafana maska takıyorsun ama orayada tekme atılıyor.. işitme cihazını çıkarıp yapabilir aksi takdirde kırılır cihazı.

Biliyorum tabiki :Deee yani bunu zaten akıl etmiş olması gerekiyor ama cihazı çıkarırsa duymaya bilir :D

şöyle yapsam daha mantıklı olabilrmi hoca hareket gösterirken takarım dövüşeceğim zaman çıkaırım olur demi

Üst Alt