ben 30 yasindayim ve işitme sorunu ailenden kalitsal olarak var. annem ve ablam da isitme cihazi kullaniyor... ben agir isitiyorum fakat hic hastaneye gitmedim. artik baya rahatsizlik vermeye basladi ve hastaneye gittim. iki kulagimda yuzde 40 duyu kaybi var. isitme cihazi kullanacaksin dedi doktor. ama hic bir bilgim yok.
neyse teste girdim doktora verdim ve git dedi isitme cihazi begen dedi. ben de gittim bir yere bana test yaptilar ve onerdikleri cihaz su :
siemens axm digitrim 11 cic
1250 ytl. kurumdan 350 ytl fark diyorlar.
benim merak ettigim bu cihaz nasil bir cihazdir? denemede ben bir fark anlamadim. su an cihazi almis degilim sigortaya gidip onaylancak su asamadan sonra bu cihazi istemesem baska cihaz alsam veya bu iyi bir cihaz mi fiyati uıygun mu ?
bilgi verirseniz sevinirim ...
birde 2 kulaga da alicam bu cihazdan ssk acaba ikisinede destek olucakmi ?
neyse teste girdim doktora verdim ve git dedi isitme cihazi begen dedi. ben de gittim bir yere bana test yaptilar ve onerdikleri cihaz su :
siemens axm digitrim 11 cic
1250 ytl. kurumdan 350 ytl fark diyorlar.
benim merak ettigim bu cihaz nasil bir cihazdir? denemede ben bir fark anlamadim. su an cihazi almis degilim sigortaya gidip onaylancak su asamadan sonra bu cihazi istemesem baska cihaz alsam veya bu iyi bir cihaz mi fiyati uıygun mu ?
bilgi verirseniz sevinirim ...
birde 2 kulaga da alicam bu cihazdan ssk acaba ikisinede destek olucakmi ?