İki kulaktada cihaz kullanıyorum. Teki arızalandı tamire verdim ve zor olacağını söylediler, belki de olmayacak. bu arada diğer cihazımın 5 yıl süresinin dolduğunu öğrendim ve bir sevinç kapladı içimi çünkü küçüklüğümden beri hayal ettiğim ama bir türlü alabilmemizin güç olduğu kanal içi cihazı alabilme ümidi vardı. hemen o sevinçle ne yapmam gerekenleri sordum, rapor dediler. hemen hastaneye gittim işlemleri yaptım ve araştırmaya başladım. çok mutluydum. ta ki DEVLET'in yaptığı yeni yasayı öğrenene kadar. Cihaz merkezinde yıkıldım. Yıllardır hayal ettiğim cihazları alamayacağımı anladım...
Ve şimdi soruyorum bunun başka bir yolu yok mudur? Devlet sadece 1 cihaz ödüyormuş, onda da dijital için 315!? Diğeri yine kendi cebimizden ve bu cihazlar öyle ucuz birşeyler de değil, 2. el otomobil fiyatları! bunlar neden böyle yapıyorlar amaçları ney ? Bizlere daha çok yardım etmeleri gerekirken neden böyle bir karar alınıyor ?
Pff bunları yazmam devletin hiç umrunda olmayacak ben yine bir yerlerden para bulup öteki cihazı tamir ettirmeye çalışacağım.. Kusura bakmayın içimi dökmek istedim biliyorum ÜST kurumların hiç mi hiç umurunda değil yazdıklarım...
Ve şimdi soruyorum bunun başka bir yolu yok mudur? Devlet sadece 1 cihaz ödüyormuş, onda da dijital için 315!? Diğeri yine kendi cebimizden ve bu cihazlar öyle ucuz birşeyler de değil, 2. el otomobil fiyatları! bunlar neden böyle yapıyorlar amaçları ney ? Bizlere daha çok yardım etmeleri gerekirken neden böyle bir karar alınıyor ?
Pff bunları yazmam devletin hiç umrunda olmayacak ben yine bir yerlerden para bulup öteki cihazı tamir ettirmeye çalışacağım.. Kusura bakmayın içimi dökmek istedim biliyorum ÜST kurumların hiç mi hiç umurunda değil yazdıklarım...