Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı alacağım sizin önerileriniz neler?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar:eek: benim derdim yeni cihaz almaya düşünüyorum. Kanada unitro 360 manuel ve otomatik , Alman phonak naida 1 ,naida 3,naida s 3 up , naida 4 serisi, Siemens motion 301 p cihaz modelleri arasında kaldım. bu cihazları bilen avantajlarını ve devantajlarını açıklarmısınız. bide benim test sonuçlar saf ses ortalaması sağ 83 db sol 87 db , konuşmayı alma aşliği sağ 85db sol 85 db ,konuşmayı ayırt etme sağ %30 sol %20 , en rahat ses yüksekliği sağ va sol 100 db bu sonuçları bakarak hangi cihazı tavsiye edersiniz. sizin bunların dışında önerebileceğiniz modeller varsa buraya yazarmısınız.:eek:

Oticon, Phonak, Widex, Siemens köklü ve servis ağı yaygın olan firmalardır...

Ancak cihaz seçerken bir çok cihazı deneyip hangisi ile sesleri daha iyi duyuyor ve kelimeleri daha iyi ayırt edebiliyorsanız onu almalısınız.

Denemeden her söylenene ikna olmayın...

Yüksek frekanslarda kaybınız varsa phonak naida serisini tavsiye ederim. Tabii deneyip alın.

phonak naida s 3 up serisini denedim ayarı pek tutturamadık sonra siemensi motion 301 p demedim iyidi ama bu model geçen yılın teknolojisiymiş ellerin bu kalmış. siemensin fiyatı 3 milyar ama adam geçen yıldan kaldığı için 2 milyar yaptı . ben eski teknoloji diye endişem var . phonak naida up ise 2500 fiyat dedi diğerlerini test daha henüz etmedim onları haftaya test edecem.

geçen yıldan kalma eski teknoloji demek değildir. ona bakarsanız naida'lar da en az 3-4 yıllık bir teknoloji. yeni çıkan her şey en iyisi değildir. bazen eski, yeniden daha iyi olabilir. bu nedenle arkdaşların da dediği gibi gibi, hepsini mutlaka deneyip, ses kalitesi en hoşunuza giden cihazı alın. saydıklarını arasında naida I modelini önermem. sadece sesi yüksek veren, başkaca da bir özelliği bulunmayan bir cihazdır. Naida III veya V'i ise tercih edebilirsiniz. Oticon'un Chili modelini de deneyin, o da iyi bir cihazdır.

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. ben siemesi montion 301 p modeli beğendim . ben kullandığım cihz büyük ama siemens küçük olması bir sorun çıkarmı.

Üst Alt