Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe iade davam ne kadar sürede sonuçlanır? [Hukuk]

mesutr_25

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2013 - 11 ayında sendikaya üye olduğum için patronum beni işten çıkardı. sağlam delillerle mahkemeye gittim sendikanın avukatı ile davayı kazandım. ve ciddi bir tazminat alacaklıyım. ama yargıtaya giden dosyam incelemeye çıkalı 3 ay oldu ne duruşma tarihi var nede bi hareketlilik. acaba ne zaman sonuçlanır bilen varmı arkadaşlar. bide bu dava sonuçlandıktan sonra başka ne gibi davalar açabilirim. en son avukatım bana maddi manevi dava açarız dede ayrımcılık yaptığı için başka dava açabilirmiyim?

Arkadaşım sen işe iademi olmaya çalışıyon haksızlığa uğradığın için kaybının maddi karşılığınımı almaya çalışıyorsun yoksa vurun abalıya hesabı ne koparırsam kardır diyemi düşünüyorsun?

yasa değişmediyse 2 şahitle açılan ve şahitlerin ifadesiyle sonuçlanan bir davadr işe iade davası. işe iade davası minimum 1 sene de sonuçlanıyor. dava kazanıldığı taktirde ya işe tekrar giriyorsun istemiyorsan 6 veya 7 (ay sayısında emin değilim) aylık maaş tazminat olarak bağlanıyor.maddi tazminat için tekrar ayrı dava açman gerekiyor

12+4 çıktı yerel mahkemeden iş veren beni işe alsada almasada bu tazminatı ödemek zorundaymış. eğer beni işe geri almazsa tekrar dava açmayı planlıyorum. işten atıldığımda çok zoruma gitti. ayrıca anayasal hakkımı ihlal etti cezasını çeksin diye düşünüyorum. o yüzden başka ne gibi davalar açabilirim araştırıyorum ilginize teşekkür ederim arkadaşlar.

günaydın.Bu davan yargıtaydan onandıktan sonra kötüniyet tazminatı açarsın ve büyük olasılıkla davayı kazanırsın.

mesutr_25;

davayı nerden açtın avukatın kim dava konusu dosya numarası verirsen benimde yakında davam var yardımcı olur bu karar bize

Mahkemeler yoğun olduğundan dolayı davalar biraz geç sonuçlanabiliyor

mesutr_25;

arkadaşım kazandığına dair mahkeme kararını paylaşta bilgi sahibi olalım yoksa salladınmı

berkemeteatasoy :
Esas : 24275
9. Hukuk dairesi
Dün kapandı dosya buharı üzerinde sıcak sıcak :)

mesut kardeş benim bildiğim işe iade olunca 4+4 seninki nasıl oldu onu anlamadım.pdf halinde varsa berkemeteatasoy3455@hotmail.com adresine atman mümkünmü

mesutr_25;

bu şekilde bi sonuca ulaşmadım sen hangi ildensin iş hukuku 9.baktım bulamadım kardeş sana zahmet dosya benim için çok önemli

Benim davada sendikal neden tespit edildi. 12+4 çıktı . Ayrıca bu davalarda hapis cezasıda var 2 yıldan başlıyor. Ana yasal hak ihlali olduğu için .

Pc çöktü şuan telden gönderiyom. Halledince ayrıntılarını veririm .

Üst Alt