Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girersem evde bakim maaşı kesilir mi?

Bir anne

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Kızım engelli maasi almaya yeni basladi,ilk ayligini aldik.Ama bunun akabinde bende ucretli ogretmenlige basladim.benim ucretli ogretmenlik yapmam kizimin maasina engel teskil eder mi?hanede 5 kisiyiz baba da çalışıyor yinede kisi basina dusen gelir duzeyinde degil gelir dagilimi.
Sosyal hizmet merkezini aradigimda bana ya isi birakacaksin veya ayliktan vazgececeksin dediler,burda okuduklarim tam tersi.devam edersem kizimin maasi kesilirmi?

Son düzenleme:
Hayır kesilmez çünkü hane sayısı ve gelir kriteri önemli asmıyorsa kesinlikle kesilmez

sadece gelire bakmıyolar.eğer işiniz engellıye bakımı aksatacak düzeyde ise maaşı kesebilirler sizin çalışma saatlerini gösteren belgeyı alıp kuruma götürmenız ve bu şartlarda çalışacagım için engelliye bakmama engel olack bir durum yok engellının yanından fazla uzaklaşmayacagım dıye yüz yüze konusmanız gerekıyo anlayışla karşılayacakalarını umuyom.
not:siz neden sosyal yardmlaşmayı aradınız kı sizin orayla işiniz yok siz ebm alıyonuz 2022 değil.sydv 2022 ye bakıo ebmye aile ve sosyal polıtıkalar bakıo.siz bağlı bulundugunuz il ya da ilçe aile ve sosyal poltıkalar müdürlüğüne yani ebm için başvuru yaptıgınız yere gideceksınız sdyv ile işiniz yok
eğer aile ve sosyal pol.müd dende aynı cevabı alırsanz maaş kesılır dıye. süreklı kadrolu olsaydı tamamdı ama bence işi bırakın 2 ay sonra okul kapanıyo 2 ay için değmez

Peki ben bu maaştan dolayı hic sigortalı ise girip çalışamaz mıyım?

Üst Alt