Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe başlama ile evde bakım maaşın kesilmesi..?

ozftm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.
Evde bakım maaşı alıyorum. ancak yeni bir işe başlamak üzere görüşmelerim oldu ve olumlu cevap aldım.
geçen ay sistem hatası olarak maaşım yatmamıştı. bu ay maaş olarak geçen ay maaşım ile birlikte yatacaktı ancak 4,100 TL hesabıma para yattı. şimdi 1,2 gün içerisinde işe başladığım takdirde almadığım maaşım ve bu güne kadar olan maaşım yatar mı? yoksa hepsi kesilir mi?

Sigortalı çalıştığın an kesilir

Calisabilcek engelliyle bakım maaşı verirler mi bakıcı çalışabilir günlük 8 saat bakım yaptığını ispatlarsa gelir durumuda aşmazsa bakıcı çalışabilir ama bakım maaşı alan bir engelli nasıl çalışır ona aklım almaz

Bursali
yakın komşum engelli annesi bakım alıyor kendisi muhasebede çalışıyor yani engelli çalışıyor sosyal hizmetler çalışmasında herhangi bir sorun olmayacağını söyledi

Bakım maaşı alan engelli gelir sınırını aşmadığı müddetçe çalışabiliyor yok aklım almıyor yazıları yazmanıza şaşırmanıza gerek yok kanun öyle diyor

Çalışabilen engelli nasıl tam bağımlı oluyor

Kanunun hangi maddesinde kendi işini göremeyen engelli başkasının işinde çalışabilir diyor ling atında bizde öğrenelim

Link atsak yine inanmazsınız bir zahmet Gidin aile ve sosyal işlere yada telefon açın çalışıp çalışılmadığını öğrenin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

Son düzenleme:
Bursali
siz taam bağımlı deyince NE Anlıyon sen onu söyle bana sen tam bağımlı deyince yatalak hasta olacak zannediyon demi tam bağımlı demek hayatın devamını tek başına idame ettiremeyecek kişi demek bunlar kimlerdir mesela zihinsel engelliler psikojik rahatsızlığı olanlar görme engeli olanlar vs benim bahsettiğim kişi görme engelli 25 yaşında anneside bakım maaşı alıyor sosyal hizmetlerinde haberi var

Üst Alt