Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe alınmak için bilgisayar bölümü mezunu olmak şartmış!!

Konular
31
Reaksiyonlar
1
Evet arkadaşlar burası türkiye dedirtecek bir olayla karşı karşıya kaldım.. Ben Ordu Endüstri Meslek Lisesi Yapı ressamlığı mezunuyum ama hiç mesleğimi yapmadım 4-5 yıldır web tasarımla uğraşıyorum bir çok belediye, şirket ve dernek sitesi kurdum yaklaşık olarak 100 yakın internet sitesinin altında imzam oldu. ben bu konuda özel bir eğitim almadım kendim internet forumlarından dergilerden bu işi öğrendim ve bu başarım ulusal gazatelere çıktı. Gazete başlığı ise '' ENGELLİ WEBMASTER ARANAN İSİM OLDU'' işte bilgim bu bilgisayardan anlıyorum ve harşlığımı bundan çıkarıyorum...

Geçen gün bir arkadaşım ordu Belediyesine engelli personel alınacakmış dediler ilanm aynen aşağıdaki gibidir..

VIII- KURUM ADI: Ordu Belediye Başkanlığı

A) Sınav Açılacak Memur Kadrosunun; B) Alınacak Personelin;

GİH-Memur-10-1K-E-En az %40 - Ortaöğretim Mez.(Meslek Liselerinin Bilgisayar Yazılım Böl.)

İşte kırmızı yazıyla belirttiğim yer şart koşuluyor.. bilgisayar mezunu olmadığım için malasef bu işe başvuramadım..
Personel müdürüne anlattım herşeyi ama anlatmamla kaldı..
umarım bu işe bir engelli kardeşim girer ama hak ederek gerçekten o bölümün hakkını vererek girer torpilsiz....
Üzerimizde oyun oynayanlar allahlarından bulsun...

benim bildiğim belediye ilanları, ilanlarını vermeden önce alıcakları engelli arkdaşlarımızı kesinleştirip sonra ilanlarını veriyorlar. hani resmiyete uysun diye. yani torpil başka bir şey değil. ben şimdi aksigorta da çalışıyorum ama hedefim Beyoğlu Belediyesi. ne yapıb edip oraya girmeyi kafama takmışım. oraya girmeye kafama koyduğum dördüncü yıl. bakalım nereye kadar devam edecek.

teşekkürler..

bu memlekette böyle senin iş yapabilirliğine becerine bakmaz diplomana bakar diploman varsa anlamasanda olur o diplomayı koyarsın pc başına o zaten işi yapar kişiye gerek yok :)

diploması olupta başka bahaneler ile işlere alınmayan arkadaşlarda var bumerang06

teşekkürler...

onlardan biri de benim diplomam olmasına ragmen giremeyen. benim anlatmak istedigim insan kendini geliştirmedikden sonra diploma ile birşey olmadıgıdır. ben az çok hayat tecrübemle bunu gördüm. her konudada böyle olduguna inanıyorum.

çelik yanılmıyorsam beyoğlu belediyesi bi kaç sene önce almıştı engelli işçi. üniv. mezunu olma şartı vardı..

ben universite mezunuyumda ne oldu? mecbur kaldım esnaf olmaya!! şimdide HAMDOLSUN iflasın eşiğindeyim..

Üst Alt