Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe alındım, ama bir türlü başlatmadılar!?

sagopa66

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
28 ağustos günü bir işyerine görüşmeye gittim ve işe alındım. dosyalarımı Teslim etmemi istediler. 1 gün sonra Tüm evraklarımı Toplayıp teslim ettim ve 1 eylülde işe başlayacaksın benden haber bekle dediler.
1 eylül oldu aramadılar. 3 oldu aramadılar. 4 oldu aradılar haftaya pazartesi baslayacaksın dediler. pazartesi oldu gene haber yok..
Hafta içi ben aradım bu sefer bana işimin olduğunu ve Artık bizim Çalışanımızsın sen dediler. bugün için başlayacağımı söylediler. bugün oldu tam 16 gün geçti Hala Başlayamadım..bu günde bi haber yok.. gerçekten Çok büyük ayıp ettiler. İnşallah Allahtan bulurlar.

ben şimdi bişey derdim ama küfür yasak..
ayıp etmişler arkadaşım allah kolaylık versin

belki seni kesin işe almişlardir farkli bir sebepten dolayı işe başlama gunun biraz gecikicektir eger öyle degilse buradan o şirketi protesto edelim..
o şirketin iletişim adresilerini telefon numarasini yayınla buradaki üyelerimiz arayıp kınayalım onları

İşte Bir açıklama Yok en son Persembe günü konustum. Aklına birsey gelmesin sen artık bizim calısanımızsın dedi. Haftabası baslıyorsun Ben seni arayacam dedi. Üstelik Çalısacağım kişilerle tanıstım. Çalısacağım Şirketi Gezdirdi.Maaş konuştuk. ama bir türlü baslayamıyorum. en azından belli birgünde yok. hep hafta bası baslatacam diyor o kadar =((

İnsan kaynaklarında Bir problem varmıs..Sirket asıl İstanbulda Ankaradaki ise Şubesi.. Sigorta için bekletiyoruz Diyorlar.Bu günde aramadım.. Bu seferde Çok fazla aramak İyi olmaz diye zaten aramayacamda.Baska İşe bakacağız bunların başlatacağı yok =(

Bencede, bu arada başka işe bakmalısın
Allah kolaylıklar versin arkadaşım..

bence de arama. aramamanı tavsiye ediyoru. keşke daha önce de hiç aramasaydın. çünkü onlara gerekli olan sensin, onlar arasın. eğer ki sen sürekli ararsan onlar zannedecek ki kendilerine muhtaçsın. hani bir dediklerini iki etmeyecek gibi. onun için keşke başta da aramasaydın.

onlar seni işe başlatıcak diye iş aramamazlıkta yapma. elinden geldiği kadar bir çok işe başvur, görüşmeye git. hangisini kafana yatarsa direk ona git. benim demek istediğim onların gözleri seni arasın.

teşekkürler...

Evet aramayacağım Jeton sonradan Düstü.. Muhtaçmısım hissi Oluyor karşı tarafta =(

Üst Alt