Ankarada halkbankası genel müdürlüğünde veri giriş elemanı olarak çalışmaktayım.` engelli raporum var rahatsızlığım spastik paraparazi tam tanı koyulmuş değil ama spastisitem yüksek yürümek için 2 tane koltuk deyneği kullanıyorum.2 ay önce servis kullanmaya başladım,servis güzergahını bildiğim için sorun olmıyacak bir şekilde evimin önünden geçirilmesini istedim.Önce yapılacak gibi davrandılar sonra amirim istediğimin yapılamıcağını söyledi.Bende müdürüme çıkmaya karar verdim,haftada 1 gün ankarada bulunuyor,2 hafta randevu almama rağmen görüşemedim bu seferde randevusuz çıktım toplantıya gittiği için yine görüşemedim,yardımcısı ile görüşme şansım oldu ama oda sorunumu çözemedi.Yine başa döndüm destek hizmetlerine gittim sorunu anlamaya çalıştım serviscinin sorun çıkardığını öğrendim.Serviscinin çıkardığı sorunları birbir çözdüm en sonunda evimin bulunduğu sokak güzergahım dışında orası bana yasak dedi, giremem izin çıkar gireyim dedi,izin işiyle uğraşırken evimin bulunduğu sokağın hiçbir sorun olmadığı ve beni almak zorunda olduğu ortaya çıktı.Destek hizmetlerine durumu anlattım bu seferde servisci istifa etti.Bana serviscinin 2 ay zorunlu çalışacağını yeni serviside bu zaman dilimi içinde bulacaklarını ve 2 ay sürebileceğini sölediler.Mağdur olduğum durum şu servis güzergahı evimin 300 metre aşağısında oraya kadar şahsi aracımla gidip yola park edip servise biniyorum.Malumunuz kış ayındayız bende servisi bu yüzden kullanmaktayım.Her sabah içi dışı buz tutmuş bir arabayla karşılaşıyorum ayrıca iş dönüşüde aynı ve dışarısı arabamdan daha sıcak o kadar soğuk olmasına rağmen.Canım ve malım güvence altında değil dememe rağmen çözüm olamadılar ve korktuğum başıma geldi önce araba altında kalma tehlikesi yaşadım çünkü akşam servisci beni gidişli gelişli daralan anayolun ortasında bırakıyor.Birkaç gün sonrada arabama çarpıp kaçmışlar maddi hasarlı bir mağduriyetim var ve hala servis bulunana kadar aynı sitemde devam etmemi istiyorlar ne yapmam gerekir.