Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş-kur'a kayıt sırasında istenen belgeler ve rapor..?

veydel

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar arkadaşlar. az önce iş-kur a netten kayıt yaptım. 15 gün içinde evraklarımı teslim etmem gerekiyormuş. bu evraklar içinde engelli raporumda var. size 2 küçük sorum olacak... (raporumda %42, sürekli ve çalışabilir ibareleri var.)
1 iş-kur a kayıt olmak için raporun aslını mı veriyoruz?
2 bir de rapor üzerindeki ibareler yeterli mi? yani yeniden rapor almam gerekiyor mu?
şimdiden tşkk...

raporun aslını almıyorlar.raporunla gideceksin onlar fotokopisini senden alırlar.ve kaydını yaparlar

bahattin arkadaşım teşekkürler. peki ibareler yeterli mi?

özür oranı en az %40 ve üzeri ise yeterli.

aslını alabılırler;
istanbulda aldılar benden.fakat fotokopısını aslı gıbıdır onaylı verıyorlar geri..
eskı yeni rapor farketmıyo..
ibareler yeterli...
kolay gelsin...

teşekkürler arkadaşlar. raporun aslını vermeye niyetim yok. grekirse noterden onaylatıp verecem. iyi geceler...

Veydel sakın raporun aslını verme rapor çıkarmak çoz zor.Fotokopisini kabul etmeselerde verme...

Bazı memurlar ısrar edip aslını alıyorlar,aslı olmadan işlem yaptırmayız diyorlar..

Aslı olmayan bir raporun fotokopisi nasıl olacak diye düşünmüyorlar....

masa basindaki gorevliye hakli olamazsiniz siz hakli bile olsaniz onlarin borusu otuyor

benimki rapor degilde kardesimden aldigim vekaletti tapuda ufak bi satis isimiz oldu uzun zamanlardir fotokopisini verdigim onunla is gorebildigim icin o kadar dayattim acikladim memur nuh diyor peygamber demiyor
saat 10 gibi biticek is icin beni aksama kadar oturttu bekletti
baska gunleride heba etmemek icin mecburen vekaletin aslini verdim artik yani memur milleti cani nasil istiyorsa

ben aslını verdimm..(istanbul kadıkoy iş kur.)
sonraki tecrübelerle öğreneceksinki....
o rapor hiç bir işe yaramıyacak.sadece işe girmek için gecerli...başka 1 kurum için yeniden rapor isteyecekler..
ya tarihi eski-ya şu yok,, yo yasa değişti felen filen...
noter tastıkli örneğini al bari..aslını isterlerse sen de kalsın....yada ona noter tastıgını ver..eger kabul ederse tabii...

Evet buda önemli rapor ne için alınmışsa sadece onun için geçerli galiba...

Ben işitme cihazı alabilmek için rapor alamamıştım,sebebi işitme cihazıyla duyamazmışım ama bal gibi duyuyorum doktorun canı öyle istedi vermedi, ama engelli kartı almak için aldım raporumda sürekli yazdığı için şimdilik her şeyde kullanabiliyorum işitme cihazı almak haricinde...

aynen öyle..he kuruma ayrı rapor...
vucudun özürlü...ilaha hayatınıda özürlü yaşatacaklar...
saygılar

Kesinlikle raporun aslını vermeyin. Noter kanalıyla çoğaltıp, o nshayı verin...

arkadaşım benim raporun ne aslını aldı nede fotokopisini aldı sadece raporu tarayıcıdan geçirdi kimlik bilgilerimi girdi o kadar başka bir işlem olmadı umarım sizinkide aynı olur

bugün gidemedim. muhtemelen cuma yada p.tesi gideceğim.
sanırım ilden ile memurlar farklı işlemler yapıyorlar. insiyatiflerine kalmış gibi. kesinlikle aslını vermeyeceğim. isterlerse noterden onaylatırım... sonucu sizlerle paylaşırım. iyi geceler...

aynen öyle..
ilden ile farklı..ensaglamı senin yaptıgın için rahat olsun diye..bu arada raporunun tarihi ne?
saygılar..

Merhabalar ,bende internetten İşkur' kaydımı yaptım ve raporu götürdüm (Şişli şubesi) ne aslını ne de fotokopisini aldılar ,tarayıcıdan geçirdi ve kaydı kontrol etti 'tamam' dediler.

Üst Alt