Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş-kur'a başvuru yaptıktan sonra nereden ve nasıl takip edebilirim..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
özurluyum ve iş arıyorum istanbulda.Bu yuzden iş-kur'a basvurumu yapıyorum.Nasıl Nerden takıp etmelıyım...İş-kurdan mı haber gelir,lutfen bılgısı olan yardımcı olsun..teşekurederım.

haber beklersen işin yaş dostum hergün siteden iş ilanlarını kontrol edip başvuru yapmalısın sana uyan ilana görüşmeye gidersin nasipse olur

kardeşim sen şimdi ozidadan takip et işkurdan takip et şu an istanbulda iş arayan yer çok linki buhttp://www.iskur.gov.tr/Istihdam/JobsOnAir.aspx
iki tane yer varmış özeldede var istanbulda bu gönderdiklerim kamu araştır
googleye özürlü ilanları yaz memurlar netten takip et ayrıca bu siteden de daha rahat takip edebilirsin

exelans HAKLISIN,memurlar netten takıp edıyorum,ve bana uyan işlere bsvurumu yapıyorum öyle değil mi.?
İŞ-KUR'a netten basvurumu yapamadım,direk bulundugum semtekı subeden basvurumu yapıcam,acaba ne gereklı,hangı evraklar basvurum ıcın...?

Bağlı bulunduğun İşkura gidip kayıt yaptırıyorsun, sen de arada bir uğrayıp sorabilirsin(daha iyi olur)şirketler talep ederse işkur adresine davet mektubu gönderiyorlar .ama dediğim gibi sen (eğer gücün varsa) hep uğramaya çalış. zaten kayıt yaptırdığın zaman uygun bir pozisyon varmı yokmu az çok belli olur.
ben 9 senedir İşkur sayesinde özel bir şirkette çalışıyorum .Belki ben şanslıydım ama çalışmalarını hep beğenmişimdir ( Bahçelievler İşkur ).Bol şans...
Ayrıca işkurun internet sayfası var orada açık iş pozisyonları var, gerekli filtreleri yaptığında güncel iş gücü bilgileri çıkıyor ,oaradan da takip etmen iyi olur.

ILGINIZE cok cok teşekurederım.Evet haklısınız ıstanbulda su an'da ve her zamanda alım olacaktır bılıyorum...Basvuru ıcın muhakak iş-kur'a uye olmalıymısım...subeden uye olucam,ne gereklı uye olmak ıcın...?

hiçbişey gerekli değil kardeşim rapor fotokopisi sadece

ŞUBEDEN İŞ-KUR bsvurusu ıcın ne gerekiyor rapor vs. vs.

teşekurederım arkadaslr...

besalti20;

iş kura kayıt olduktan sonra senden alacakları iletişim bilgilerine mesaj gelecek sistamatik olarak.sen bilgilerini doğru ver yeter.bu arada gittiğin iş görüşmelerinde seni baştan savacaklar moralin bozulmasın sabır,inat,azimle devam et pes etme :)

arkadaşlar bulundugumuz şehirden başka şehrin ilanına başvuru yapmak için ne yapmamız lazım

sitedeki adres bilgilerini degiştirmen lazim ... online başvuru için geçerli yalniz bu ...

Bunun haricinde nasıl bır yol izlemeliyim...

İYİ GÜNLER..Merhaba...
2008'de unıversıtede okurken gecırdıgım trafık kazası sonucu omurilik felci olarak hayatta kaldım..İstanbulla yeni taşındım...Engelliler.biz platformuna hayli zaman oldu uyeYim....
Coğu kısınınde oldugu gıbı,sorunum işsizlik şimdilik...24 yaşıma yenı yenı gırdım.Tek engell ınsanın beynınde olur,dusuncesıyle.Yardımcı olmak ıcın,cabalıyorum aıleme.Ve iş ariyorum,Lise mezunuyum,bilgisayar sertifikam var..İSTANBUL/BAHÇELİEVLER'DE ikamet ediyorum....
Memurlar.netten takıp edıyorum ve iş-kur'a netten başvurumu yaptım onaylatmak ıcın,burdakı şubesıne gıtmem gerekıyormus...Sizden ricam,Durumumu özetçe anlattığımı dusunuyorum acaba.Bu konuda nasıl bir yol ızlemem gerektıgını ve yardımınızı esırgemıycegınızdır..SAYGILARIMLAR...teşekurederım ...

işkurda her hafta özürlüler iş toplantısı oluyor iş verenler geliyor mutlaka git toplantılara hangi gün oldugunu işkura sor söylerler bahçelievler işkurda her çarşamba saat 10.00 da

.................................................aktif

Üst Alt