Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş-kur ne iş yapar? Boş boş oturur...

officer

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Bakın bi iş ilanı buldum ama yine dalga geçiliyor gibime geldi...
EN AZ YÜKSEKOKUL MEZUNU OLACAK, BİLGİSAYAR PROGRAMLARINI İYİ BİLECEK, İŞLETME İÇERİSİNDE TAŞIMA - PAKETLEME YAPACAK, BİLGİSAYARA VERİ GİRECEK.
A2 b sınıfı sürücü belgesi olacak ....
İş kur ne iş yapar boş boş oturur.....

Türkiye İş Kurumu - İşgücü İstemi Detayı

işkuru kapatmak lazım.onun yaptığı işi belediyeler yapıyor.

jon83

işkur işverenlerle anlaşmalıdır bir çok engelliyi işe gönderiyorlar 2 5 ay çalıştırıp deneme süresi yada begenmedik nedenlerle işden çıkarıyorlar maksat ceza yememek ilker beyin verdigi ilan arkadaşım iş görüşmesi yaptı iki üç tane ilaç göstermişler neye yaradıgını ne oldugunu söyleyince ne tahsile nede belgeye bakıp işe alalım demişler not arkadaş ortakul mezunu işkurun iyi çalışdıgına yada düzenli bir programı olduguna inanmayanlardan biriyim dami tam süreli yazan tüm işler aslında deneme sürelidir ama insanlarla işvereni birbirine bırakıryolar kim kazınıyor tabiki işveren

işkur demeyin bana ben bikerem gittim özürlü kadrouna dahil olmak için. mürcaat daki elamanda özürlü idi hah derdimden anlar dedim ülen burnumdan getirdi havada sciaktı beynime güneş vurdu dinime allahıma ora git bura git sonunda döndüm vaz geçtim kardeş istemiyorum dedim yanında evrakı çöpe attım bana dediki sen hastamısın?? yahu buda sorumu sağlam olsam ne işim var burda dedim..

Ögrenim bilgilerine dikkat edelim arkadaşlar...
Önlisans doktora yapmış adama paketleme işimi yaptıracaklar iş kur bunu görmüyormu kişi o konuma geldikten sonra ecza deposunda ne işi var...

işkur un başına bi iş gelecek birgün böle alaycı ilanlardan dolayı dur bakalım

İş bulma kurumu orada çalışanlara iş bulunabilmesi için kurulmuş bir kurumdur.:) Özür raporu almak için başvurduğumda memur bana sen rapor alamazsın dedi.Bende mesleğiniz doktorluk mu dedim.Çok bozuldu. 25 yıldır buradayım bu şekilde hiç rapor alınamadı dedi.1 hafta sonra iş başvurusunu raporla birlikte aynı memura yaptım.Tanımamazlıktan geldi.:D

bana da aynı şeyi söyledi 1 karton malboro sunu afiyetle zehirledim:)

O şirkete bi mail atmıştım bakın ne cevap geldi...

Sayın İlker,

Bende bir engelliyim , üniversite mezunuyum , ve İnsan Kaynakları Uzmanıyım.

Ayrıca bizim kurumda zaten Engelli kadrosu tamdır (yani yeterli sayıda), fazladan engelli almak için ilanı verdik.

İyi günler diliyorum…

[FONT=Trebuchet MS]İYİ ÇALIŞMALAR[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]DİYAR AKDUMAN[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]S.S. GÜNEY ECZA KOOP[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]İNSAN KAYNAKLARI UZMANI[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]
[/FONT]

fazla engelli almak içinmiş öle tam donanımlı engellinin sizin işinize zaten muhtaç olmaz sen ünüivers,te mezununu depoda depocu olarak çalıştırcaksın hadi sağlam adam olsa neysede engelliye bari bunu demeyin işkurla benimde anım var raporu aldığım da sordum memura engelliler için yılda 3 kere özel sınav yapılıyormuş dediğmde yok öle bişey demişti sınav filan açılmaz denmişti bende inanmıştım Allahtan Engelliler.biz Ailesine katıldım da onların yalan yalnış bilgilerine maruz kalmadım

mustafa tamamda fazla küçümseme istersen ecza deposunda çalışmakta marifettir en az 2000 tl maaş ve kariyer sosyal haklar :)
ha güney ecza pek ciddiyetsiz bir cvp vermiş o ayrı

Üst Alt