Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş-kur engelli müracaatları ilçe bazında mı oluyor?

effe

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
özürlü iş ilanlarında basvuracagımız yer mesela şişli işkur yayınlanıyor ama ordan degılde beyoglu işkur dan basvuru yapamıyormuyuz
işkur kendı yazısmalarıyla bu işi cözemıyor mu

malasef bu durum izmirdede böyle idi başka bir bölgenin ilanına o bölgenin işkuruna gidip o şekilde başvuruyorsun... Saçma bir uygulama ama böyleymiş...

istedıgımız iş ilanına işkuramı gıtmek gerekıyor yoksa ınternetten basvuru yaptıgımızda calısacagımız işyerınemı mulakata gıdıyoruz işkur gıtmek sartmı yanı onu anlamadım

işyeri internetten size davetiye mektubu gönderiyor istedikleri tarihte görüşmeye gidiyorsun eğer alınırsan onlar işleri hallediyor yani internet olunca işkura gitmene gerek yok ben bu şekilde girdm işe iyi şanslar

ben beyoglu işkura kayıt yaptırdım sımdı iş ilanlarında bakıyorum şirket şişli işkur yada beyoglundan farklı bır işkurdan kayıt acmıs ben beyoglu işkura kayıtlıyım nasıl olacak basvuru yaptıgımda işkur kednı aralarında onlıne halledıyor yoksa anlayamadımmm bu konuda bılgısı olanlar benı detaylı aydınlatırsa sevınırım saygılarımla...

effe;
Beyoğlu iş-kura git ve iş kur aracılığı ile müracaatını yap memur gerekli düzenlemeleri yaparak seni işverene gönderir...

ılker abı beyogluna raporumu verdım tamammda sımdı iş ilanlarında baska işkurdan ılan verılmıstır yazıyor işkurun sıtesınden basvuru yaptıgımızda ıste işkurlar rapor numaralarımızı onlıne goruyor sanırım kendı aralırnda yazımamı yapıor onu anlamadeım yoksa her basvuru yaptıgımızda hangı işkur kayıt acmıssa ona mı gıdecegız tekrar raporumuzu vermeye

bu konuda net bılgısı olan yok sanırım ben işkurdan ogreneyım detayları

böyle bir kuralı katan insanı Allah bildiği gibi yapsın. adam yüksek puan almış ancak bulunduğu ilde talep olmuyorsa ne yapacak bu insan. Bunlar hep geri zekalı

offf işkur telefonları cok calıstıklarından bakamıyorlar calısanlar

Üst Alt