evet ben iki ayrı adli tıpa girdim iş kası meslek hastalı tesbit için ilkinde bulundugum yer adana adli tıpa girdim doktor derdimi dinledi neyim var ansıl oldu herşeyi sordu 2. adlitıpta istanbula yoladı orda girmemle çıkmam bir oldu 3 dk duramdım belki elimde sorun vardı eli ölçtü sadec çıkabilin dedi sonra mahkeme beni ünv. hastanesine sevk etti oran için ordad sadece fizik tedeva ve reh. bölümüne eldeydi benim sorun mahkeme el bilek hareketini istedi doktor iyiydi beni iyiceme dinledi ne gibi sıkıntılarım var hepsini yazdı el bilek hareketi 0 yazdı baş parmak yzüde20 kıstlı agrılı diger parmaklarda agrılı ve kıstlı yazdı mahkemeye yolarız dediler mahkemy gittim raporun kaç oldugunu ögrenememedim buseferde yüksek saglık şurasına gitti dediler bilmiyom ne çıkar ama adli tıp işle alakalı yazmış meslek hastalıgı olrak avukat öle dedi bakalım kaç oran alacaz bilmiyoda adli tatil nedeniyle 9 ayaın sonuna attı ben 2012 den beri ugraşıyom 15 . mahkemem olcak am halen oraya git buraya git hayırlısı bakalım