Ya arkadaslar is kazasindan dolayi bugun ilk durusmam oldu.24.12.2015 de Hakim daha sgk kurumunda surekli is goremezlik mufettis raporum belli olmadigi icin durusmayi 22.09.2016 tarihine 2.durusma tarihi verdi.ya boyle bir tarih olurmu tam 10 ay sonrasina gun verdi.kafayi yiyecegim o tarihe kadar kim kalir kim olur Allah bilir.bu nasil bir adelet is kazasindan dolayi zaten sakat kaldik.bu yetmiyor gibi issiz kaldik.Bunun uzerinede hakim 10 ay sonrasina gun verdi.Arkadas bu konuyu nereye sikayet edebilirim 10 ay sonrasina olurmu mahkeme.
Verilen bu 22.09.2016 tarihi isciyi biktirma politikasidir bence.İsvern zaten yalan dolan beyanda bulunmus herseye itiraz ediyor.Ustelik bunlarda yetmiyor 24.12.2015 de olan ilk durusmada cikan taniklarin dinlennesi( not:Benim tanigim yok,isverenin yaninda suan calisan arkadaslarim.ekmeklerinden olmamak icin tabiiki isveren hakkinda iyi konusacaklar)Sen gel 22.09.2016 tarihine gun verya bu nasul is simdiden pisokolojim alt ust oldu.yardim eden yok mu bu konuda arkadaslar
Verilen bu 22.09.2016 tarihi isciyi biktirma politikasidir bence.İsvern zaten yalan dolan beyanda bulunmus herseye itiraz ediyor.Ustelik bunlarda yetmiyor 24.12.2015 de olan ilk durusmada cikan taniklarin dinlennesi( not:Benim tanigim yok,isverenin yaninda suan calisan arkadaslarim.ekmeklerinden olmamak icin tabiiki isveren hakkinda iyi konusacaklar)Sen gel 22.09.2016 tarihine gun verya bu nasul is simdiden pisokolojim alt ust oldu.yardim eden yok mu bu konuda arkadaslar