Merhaba ben iş kazası geçirdim,Sgk sevkiyle aldığım raporu Ankaraya yolladı 8,5 verildi,itiraz ettim birdaha yolldı YSKuruluna yine 8,5 verildi ve sürekli iş görezlk maaşım bağlanmadı.Ben de avukatım aracılığıyla dava actırdım,bu arada da kendi başvurumla tam teşekküllü devlet hastaesinden rapor aldım 1 ay önce 90 puan verdiler,bakım aylığından yararlanır, süreki ve ağır özürlü olarak.(45 kolumdaki kesiye - 80 de kronik psikoz dan).Ben bu raporumun aslı gibidir olanını SGK karşı yürüttüğümüz mahkemede işe yarayacağını düşünerek avukatıma verdim.Oda bana şöyle demişti,bunu getiridiğin iyi oldu,ben bu raporunu mahkemede onaylatır,dava dosyana koyarım dedi.Neyse dün e-devlete baktım işverene ve SGK ya açılan davalarıma ek olarak birşey çıkmış.Şu şekilde İSTABUL ADLİ TIP KURULU BAŞKANLIĞI-EKİM 2015-TARAF ROLÜ(ADLİ OLGU) yazıyor.Bana avukatım sana istediği kadar SGK hakkın olmayan 8,5 puan versin psikolojik durumunu dikkate almasın açtığımız SGK davasında son kararı adli TIP Kurumu verecek demişti.Sormak istediğim ne olacak şimdi bana puan mı verecek adli Tıp kurumu,verecekse gitmem mi gerekiyor?.Ben İzmirde oturuyorum paramda yok,zaten tek başıma dışarı çıkamıyorum psikolojik rahatsızım ilaç içiyom.İstanbulamı gideceğim,İzmir de adli Tıp kruumu yokmuydu ki.Nasıl olacak davam bu şekilde,sonucuda hakimemi göderiyor adli tıp kurumu? yani bu Adli olgu diye çıkan şey benim için iyi birşey mi arkadaslar.