kolay gelsin dostlar 11 ay önce iş kazası sonucu beyin kanaması geçirdim sol tarafımda kısmi felç oluştu sol elim ile herhangi 58bir işlem yapamıyorum (sadece fiziksel olarak var parmaklarımı açamıyorum )sol ayak bileğimde spastite var afo olmadan yürüyemiyorum ve baston kullanıyorum bugün %58 sürekli engelli raporu aldım çok komik bir oran olduğunu düşünüyorum bilerek verilmiş gibi itiraz edeceğim ancak bugün fizik tedavide bir hastanın ailesi ile sohbet ederken yüklü miktarda toplu ödeme aldıklarını belirtti
oğulları kurye olarak çalışırken kaza geçirmiş durumu maalesef benden çok daha kötü sigorta firmaları tarafından çok arandıklarını belirtti bende maden mühendisi olarak taş ocağında çalışıyordum olayın üzerinden 11 ay geçti ancak toplu ödeme vb. bir konunun muhabbeti dahi geçmedi biz mi başvuru yapıyoruz yada farklı bir durum mu var bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim ilginiz için teşekkür ederim
oğulları kurye olarak çalışırken kaza geçirmiş durumu maalesef benden çok daha kötü sigorta firmaları tarafından çok arandıklarını belirtti bende maden mühendisi olarak taş ocağında çalışıyordum olayın üzerinden 11 ay geçti ancak toplu ödeme vb. bir konunun muhabbeti dahi geçmedi biz mi başvuru yapıyoruz yada farklı bir durum mu var bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim ilginiz için teşekkür ederim