Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonrası raporda oran belirsizliği ve tazminat hakkı..?

hak009

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle hepimize hayırlı ramazanlar.

20 ekim 2017de iş kazası geçirdim. fabrikada üstüme 5 metreden transpalet düştü. fabrika içinde izinsiz olarak demir blok yapıldı bu demir bloğa çıkmak için merdiven yok fortifin tepesinde çıkılıyor . beni oraya ustabaşı oturttu çalıştırdı. iş kanununda fortif altında işçi çalıştırılamazmış. kazayı kolluk birimine bildirmediler. sgkya mersivenden düştü diye rapor vermişler . bende toparlandıktan sonra kolluk birimine ifade verdim mecburem yalanlarini düzelttiler.
1 hafta hastanede yattım. kaburgalarım da 6 kırık 2 çatlak var belimde kemikte çatlak var akciğerde 3 cm yırtık vardı halada devam ediyor ağrılarım.

devlet hastanesi yüzde 40 rapor verdi. ancak sgk beni hasekiye sevk etti ve burası raporu 0 versi.

bu durum nasıl oluyor? iş yeriyle şikayetten dolayı ters düştüm kıdem tazminatımıda vermiyorlar bu çarşamba mahkemem var sizce nasıl ilerler durum ne yapmalıyım ? ne kadar sürer ve tazminatım ne olur acaba

yaş 47
tahminimce kaza kusur oranım 0
dev let hastane oranım yüzde 40
tazminat alabilirmiyim nasıl alırım güzel yorumlariniz için teşekkürker

maaş 1850 olarak yatıyordu vergi indirimi raporu daha gelmedi

Üst Alt