Merhaba arkadaşlar 12 sene profesyonel futbol oynadım gecen sene antrenman esnasında kolum kırıldı ameliyat oldum koluma platin takıldı , kulüp bana karşı vecibelerini yerine getirmedigi icin mahkemeye verdim sgk ya iş kazası gecirdigime dair basvuruda bulundum sgk nın arastırması sonucu iş kazası oldugu kabul edildi , kolumdaki hasar orani icin egitim araştırma hastanesinde heyete girdim sonuc olarak kolumda yuzde 5.10 sürekli maluliyet oranı tesbit edildi...ayrıca futbol federasyonundan ferdi kaza sigortam var policede kalıcı maluliyetlerde 100 bin tl ye kadar fiyat belirlenmiş , onlarıda mahkemeye verdim özel sigortanın avukatları benim avukatımı arayıp kalıcı bir maluliyet cıkarsa biz üstümüze düşeni yaparız demişler şimdi sorum şu hem özel sigortadan hemde sgk üzerinden tazminat hakkım ne kadar olur bilgilendirseniz cok sevinirim tesekkur ederim ...
Yukarıya yazmayı unuttum iş kazasını gecirdgm zaman 31 yaşındaydım gelirimde normalde federasyondaki sözleşmede yüksek ama sigortada asgari ücret 1500 görünüyor hakkımın ne olacagı konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum saygılar
Yukarıya yazmayı unuttum iş kazasını gecirdgm zaman 31 yaşındaydım gelirimde normalde federasyondaki sözleşmede yüksek ama sigortada asgari ücret 1500 görünüyor hakkımın ne olacagı konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum saygılar