Selam arkadaşlar adana dan .ben engelli kadrosunda özel sektörde calışıyorum 01,10,2020 süt ürünleri fabrikasın da üretim bölümünde calışmam yasak olan yerde calıştırıldım sag elimin orta parmagımı tırnagın dan ve az etin den ucu koptu .işyeri şikayetci olma ben kemdım kestım diye söyle dedi rapor oluşmadı özel hastane tadavı yabıldı.4,10,2020 devlet hastanesindede pansuman kaydı var .ne özür ne gecmiş olsun nede ilgilenme oldu.15,10,2020 gittim şikayetci oldum ...daha sonra yakınla rdevreye girerek şikayetimi polisten geri cektım henuz savcıla gitmedik olay kamu davası oluşmıuş.şi
mdi ise pişmanım.savcı cagırabılırmı hakkkımı orada araya bılırmıyım maddi manevi dava acabılırmıyım dava acarsam bunda kazancım olurmu olursa ne kadar olur ne kadar manevi tazmınat acabılırım kazanma şansım ne kadar beni arasanız yardım olursanız memnun olurum 05321134017
mdi ise pişmanım.savcı cagırabılırmı hakkkımı orada araya bılırmıyım maddi manevi dava acabılırmıyım dava acarsam bunda kazancım olurmu olursa ne kadar olur ne kadar manevi tazmınat acabılırım kazanma şansım ne kadar beni arasanız yardım olursanız memnun olurum 05321134017