Herkese meraba.23 yasındayım ismim Soner.Arkadaşlar 2011 senesinde asansör kazası sonucu iş kazası geçirdim.Belimdeki kırıktan ötürü kısmi felç güç kaybı gibi sorunlar mevcut.Hastahaneden yüzde 46 lık bir rapor aldım.Bununla sgk gittigimde bütün evraklarımı alıp kocatepeye gönderdiler.6 ay kadar sonra sordugumda coktan yazı geldigini söylediler.Gelen yazı üzerine ibni sina hastanesine sevk ettiler.Orada 1 ay kadar işlemlerim sürdü.Yaklaşık 4 ay önce işlemlerim bitti ve hastahane sonucları kendileri göndericeklerini söylediler ve artık beklemem gerektigi söylendi.Şuan içimde birsürü şüpe var 4 ay oldu sonuçlanmadı acaba evraklarda bi terslik falanmı oldu diye hastahaneyi aradım ordan evrak bölümü gönderdiklerini söyledi.Şuan ne yapmam gerekiyor.İşlem sonuçlandığını onaylandıgını veya bi terslik oldunu bana nasıl bildiricekler elime ulaşmama ihtimali varmı daha önce sgk çoktan yazı gelmiş keşke daha önce gelseydin dediginde çok sinirlenmistim.acaba yinemi aynısı olcak bu işler nasıl yürüyor bilen varsa biraz yardımcı olabilirmi.