Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İş kazası geçirdim. Protez için nasıl bir yol izlemeliyim?
arkadaşım nasıl bir kaza hangi uvzuna pretez istiyosun şu an sigortalımısın emeklimisin acık anlatırsan bildigimiz kadar yardımcı olmaya şalışırız bilgilerimiz dogrultusunda
şuan SSK lı olarak çaşışıyorum. parmak protezi yaptırmak istiyorum. iş kazası geçirdim. iş kazasından dolayı SSK yaptırıyor diye duymuştum. ama dohru mu bilmiyorum. 2000 euro yada yapıyorlar. 200 milyonada yapan var aMA 200 milyon olanlar çok berbat. ben estetik için yaptırmak istiyorum.
Merhaba iş kazası geçirip malul en emeklimi oldunuz işinize devammı ediyorsunuz ? Sigorta siciliniz 11000 ile mi başlıyor, böyle ise sizin gazilere benzer' sgk listesindeki ortez protez ödeneklerinden fazlasını yaptırma hakkınız olduğunu zannediyorum .Bağlı bulunduğunuz sigorta müdürlüğünün sağlık işlerinden bilgi alın protez hakkınızı ondan sonra kullanın.
Bildiğim kadarıyla iş kazası sonucu iş göremezlik geliri olsun, sıradan emeklilik durumunda olsun ya da çalışan statüsünde olsun hepsi aynı mevzuata göre sağlık güvenceli oluyor. Hepsi aynı protez/ortez vb. ödemesi alıyor: 2008 YILI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SAĞLIK UYGULAMA TEBLİĞİ