tsrahman evvela teşekkürler geçmiş olsun temenni için. benim amacım ve hedefim iş kazasından dolayı herkese tanınan haklardan yararlanmak. benim kazam ve akabinda bana iş veren yöneticilerimin yapmış olduğu baskılara bir yıla aşkındır direnerek mücadelemi sürdürüyorum. kısaca paylaşırsam : kaza geçirdiğim gün saatlerce soğukta bekletildim araç yok bahanesi ile oysa yönetimimize ait 2 aracımız var, hastahane yerine taksi durağına bırakıldım hasataneye gidip kendim tedavi olmam söylendi, raporlu olduğum dönemlerde hiç aranıp sorulmadım , görev saatim, üniformalı, görev sahamda kaza olmasına rağmen olay iş kazası değil denilerek sgk ya bildirim yapılmadı, sgk ya gidip tarafımdan bildirim yapılıp haklarımı aramama müteakip kredi çekmek için istediğim maaş bodromu vermeyen muhasebeçinin talebeiyle 1 ay sonra gönderilen maaş bodrosunu imzalamadığım için yönetim kuruluna saygısızlık gerekçesiyle amirlerim, müdürlerim ve yönetim kurulu tarafından 4 adet tutanak tanzim edlip savunmam istendi, direndiğim için talebim olmadan gerekçe gösterilmeden işten çıkarılmama zemin oluşturup beni yıldırmak için 45 gün görev verilmeyip izne çıkarıldım , 2008 yılından beri görevli bulunduğum sabit bölgede gerekçe gösterilmeden ( kazanın meydana geldiği yer ) alınıp görev yerim değiştirildi , amaç beni pasifize etmek iş kazasını hiç gündemine almayan yöneticiler hak aramamı bahane edip bana baskılar yapmaya devam ediyor , şu an bile talebim olmadan iş yerim tarafından 24 günlük izne çıkarıldım gerekçe kunlanmadığım yıllık izinler oysa pek çok mesai arkadaşımın içerde kunlanmadığı izinleri var, kazamın üzerinden 1 yıldan fazla süre geçti baskı, yıldırma ve kendim işi bırakıp gitmem için açıklar aranıyor , bir yandan sgkda mücadelem , bir yandan hastane köşelerinden mücadelem , bir yandan iş kazasını müteakip oluşan ekonomik borçlanmalarla ilgili mücadele, görev verdikleri zamanki mücadelemi göz önüne aldığınızda bana hak vereceksinizdir. teşekkürler.