Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş değiştirdim. Vergi indirim hakkı için yeniden mi müracaat yapacağım?

seyit.ars

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim %80 engelli 5 yasında oğlum var gectıgımız senelerde vergı ındırımı alıyordum ama ısı degıstırdıgımden dolayı tekrardan başvuru yapmam gerekiyormuş bu doğrumu be tekrardan başvuru yapmam ıcın ne yapmam gerekiyor

Hayır yeniden müracaat yapmayacaksınız yeni iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alın ve o belgeye ek olarak dilekçe yazın dilekçeniz şu şekilde olması lazım,
İş değişikliğinden dolayı var olan vergi indirim hakkımın yeni iş yerime bildirilmesi hususunda

Peki ben bunu sadece sızın belirttiğiniz sekildemi yazacağım. Yoksa ilave etmem gerekenlerde olacak mi ve bunu nereye vereceğim yada gonderecegim

İşyerini değiştiren ücretliler ne yapacaklardır?

Herhangi bir şekilde iş yeri değiştiren ücretlilerin daha önce işlem tesis ettirdikleri Müdürlüklere yeni iş yerlerinin adreslerini bildirerek buradan yeni iş yerlerine hitaben yazı almaları yeterli olacaktır. Bu kişilerin yeniden rapor almalarına gerek yoktur. Bulundukları il sınırları dışına gidenler de aynı şekilde hareket edebileceklerdir.

çok net olmuş. Ellerinize sağlık... Bu uygulamada bir değişiklik yoktur değil mi?

Üst Alt