Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş başvurularında kapıya gelip bilgi alma diye bir şey var mı ?

murat-t

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
sabah sabah kapı çaldı ve bir adam:
-"İş başvurusu yapmışsın emniyetten eksik bilgileri tamamlamak için geldim" dedi
önce itibar etmedim ama
benim hakkımda bütün bilgilere sahip ve sadece eksik bilgi tamamlayacağım dedi ve eski çalştığım yerin adresini ,ablalarımın adını söyleyerek nerde çalştıklarını sordu (bir tane ablamın göbek adına kadar bildi ) Kimliğini gösterdi ve adını soyadını zorla söyledi
Komşularıma da sormuş beni !

böyle bir araştırma yapılıyor mu?

ya bole şey mi olur var bu işin içinde bir iş şimdiye kadar hiç duymadım kapıdan iş başvurusu araştırma

Bende ilk defa duydum bulunduğunuz yerin emniyetini arayıp oradan bilgi edinin zaman kötü herkes bir yol tutturmuş gidiyor...

bende ilk defa duyuyorum böyle bir şey siz en kısa zamanda emniyete gidin.dolandırıcılık olabilir.

Etrafımdaki insanlara sordum
askeriyle ilgili işlerde oluyormuş emniyetten tanıdıklarda "evet geliyorlar bu şekilde" dediler ama kafam hala karışık :confused:
sonunda kötü bişi çıkmaz umarım

MİT ya da Silahlı Kuvvetler'e dair bir başvuru olmuşsa (siz ya da 1. derece yakınlarınız tarafından,) genellikle o zaman bu tür araştırmalar yapılır. Ama onda da bu araştırma muhtarlık kanalıyla "gizli" yürütülür.

Ben olsam soluğu muhtarın yanında alır, var mı böyle bir şey diye sorarım. Tedbirli olmakta fayda var.

Üst Alt