Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternetten İşkur'a üye olamıyorum..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Memurlar netten,özürlü alımı yapıcak bı kuruma başvurumu yapcam.iş kur'a üye olmalıyım,netten iş kura üye olmaya calıstım ama beceremedim,Ne yapabilirim netten üye olamıyorum İş için.?

işkur un sitesi kayıt işlemlerinde bazen hata veriyor. Bilgilerinizi kontrol ederek takrar formu doldurun.. zorunlu alanlara dikkat edin... kayıt işlemleri sırasında her sayfayı tek tek kayıt ediyorsunuz İŞLEM SONU yazan link var ve KAYDET linki.. işlem sonu yapmadan göndermeyin.. siteyi iyi incelediğinizde dediğimi anlarsınız Kolay gelsin

Raporun belli bir süre içinde işkura ibraz edilmesi şartı var.
İlk defa üye olunacaksa netten üyelik yeterli olmayacaktır.

aldığınız hatayı belirtmemişsiniz ama bazen explorer sayfasında fazla veri yüklü olmasından dolayı da üyelikler yada girişler yapılamıyor.size internet seçeneklerinden geçmişi silmenizi de öneririm.

Üst Alt