Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternette %25 indirim hakkınızı istediğiniz pakette kullabilirsiniz.

whypinkfloyd

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben Vodafone kendi altyapısı olan Fiber altyapısını kullanmaktayım, neredeyse aylık 100 tl fatura ödemekteyim.
Son zamanlarda araştırmalarıma göre internet sağlıycıları hangi paket olursa olsun %25 indirim yapmak zorunda olduğu mevzuatı buldum;

https://www.btk.gov.tr/uploads/boar...kesimlere-yonelik-duzenlemeler-18-05-2018.pdf

Ayrıca attığım linki okursanız, engelliler için çağrı merkezinde hemen canlı bir kişiye ulaşma, işitme engelliler için bilgisayar vs. çok detaylı bilgileri de bulabilirsiniz.

Şimdi gelelim asıl konuya Vodafone bana engelli paketinin sadece adsl paketlerinde olduğunu ve onların belirlediği paketlere özel olduğunu, fiber max tarifelerinde engelli paketi olmadığını söylüyor, fakat btk ise tam tersi;

"diğer bireysel abonelere elektronik haberleşme hizmetlerinin
sunulması kapsamında tüm tarife/paketler için geçerli olacak şekilde diğer abonelere uygulanan
fiyatlar üzerinden kendileri adına kayıtlı, birer (1’er) adet hat ile sınırlı olmak üzere asgari %25
oranında ek indirim uygulanması ve söz konusu indirimli fiyatların, işletmecilerin internet sitelerinde
kolayca erişilebilir şekilde ilan edilmesi."

hal böyle olunca vodafone'dan şikayet kaydı açtım, ayrıca mail gönderdim buna istinaden bir de btk dan online şikayet kaydı açtım, bunlardan sonuç alabilir miyim sizce?

Merhaba,
Herhangi bir gelişme sağlayabildin mi ?

merhabalar, btk sadece iletiyor ilgili firmaya, firma da şikayet kaydı açıyor...
bende buna istinaden cimere attım mesajı cimerden mezuata göre değiştirilmesi için vodafone ile yazışacaklarını söylediler.
şuan vodafone dan bir cevap yok gün içerisinde tekrar arayacağım.
arkadaşlar bu indirim yapılması zorunlu ve bunu takip edeceğim Mami Junior

Anladım.
Turkcell Superonline na baktınız mi? Yada Turk.net

Üst Alt