Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnip binmek ve tekerlekli sandalye için en rahat şehirlerarası otobüs firması..?

asimptot

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
29
Merhaba,
Araştırdığım kadarıyla tekerlekli sandalye kullanan yolculuklar için otobüse binme-inme konusunda organik destekler (muavinin işe el atması gibi :)) haricinde bir hizmet yok. Tecrübeli arkadaşlar varsa inip binmesi en rahat şehirlerarası otobüs firması nedir?

hiçbiri uygun değil ne yazikki ben uygun olanı göremedim bulamadım

Şehirler arası otobüslerin yapısı ve kapısından dolayı farklılık mümkün değil diye merak edip yurt dışında nasılmış diye araştırayım dedim ama orada bile doğru dürüst video bulunmuyor maalesef. Sadece şehir içi ve trenler düşünülmüş sanırım genel olarak

Ama bana göre asıl garip olan bizim ülkemizde insanların evlerindeki araçlar bile buna uygun değil. Dışarıdan bakarak tabi tam olarak bilemem ama gördüğüm kadarıyla talepde yok şikayette yok sanki. Yani kimse minibüs alayım, lift yaptırayım demiyor. Kucaklayıp indirip bindirme yoluna gidiliyor gibi sanki.

Ya uçak bileti alacak kadar zengin ya da kucaklanmaya aldırmayacak kadar umursamaz mı olmak lazım!? 🥲

Transporterı uygun hale çevirenleri gördüm ama tabii şahsi araçlardı.

Zor durum. Umarım bir çaresi olur. İnsan onuruna yakışan.
Para olsa uçak zaten en iyisi.

Üst Alt