Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlkokul mezunuyum. % 85 raporum var. Herhangi bir kamu kuruluşuna şansım nedir?

kacak

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2011 Yılında Sol Kolon Ameliyatı Geçirdim Geçen Ay %85 Rapor Aldım Her Hangi Bir İşlem Yapmadım 06 31 2006 Sigorta Girişim Var İlkolul Mezunuyum Sadece İşkur'a Engelli Raporumu Verdim Malulen Emekli Olmak İstemiyorum (şimdilik ) Her Hangi Bir Kamu Kuruluşuna Girme Şansım Nedir.
Önemli Not: 1973 Doğumluyum Askerliğimi 19 Ay Yaptım Cumhurbaşkanı veto ettiği yasadan faydalanamadım Saygılarımla...

EKPSS için kuraya katılın mutlaka... Kılavuzlar henüz açıklanmadı takipte kalın...

kelebek hanımın dediği doğru ama ben aynı zamanda açık lise okumanızı tavsiye ederim 1 yılda ortayı bitirirsiniz genel kültürdende liseyi ben de hiç okula gitmedim yaş 35 129 kredi topladım 192 ye mezun olacağım okumanın yaşı yok efendim

Üst Alt