Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlkokul mezunu özürlü kişi KPSS'den muaf mıdır?

ferat

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ben bu konu hakkında çok yere gittim ögrenmek için fakat bana hiçte yardımcı olmadılar bu konuda malulen emekliyim emekliligimi durdurucam ve iş başvurusu yapıcam kadrolu olarak alıyorlar mı işe yada ilk okul mezunları kadrolu olarak işe alınıyo mu sınava girmeden
bana bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz saygılar..

ilkokul mezunların işe girmesi artık çok zor.Üniveriste mezunları bile artık boşta kalıyor.Yeni bir işe başladığınızda malulen aldığınız emekli maaşınız kesilecek.Bence hiç riske girmeyin ve emekliliğinizin tadını çıkarın.

abi haklısında aldıgım maaş 3 ayda verilen ßi maaş boş kalmaktan evde oturmaktan yoruldum artık 28 yaşım hayata atılmak kendime güzel bir gelecek hazırlamak istiyorum başka çarem kalmadı benim heryere başvurucam artık

Kamuda işçi statüsünde işe girişlerde, "Okur-yazar, ilköğretim mezunu ve zihinsel veya ruhsal özürlü olanlar merkezi sınava tabi değildir. Bu kapsamda bulunan ve talep koşullarına durumu uygun başvuranlardan Kurumca gönderilenler, önceden ilan edilen gün, saat ve adreste noter huzurunda kura çekimine tabi tutulurlar." (bkz: madde: 12)

Özel sektörde ise her hangi bir düzenleme yok maalesef.

tşk ederim abi beni aydınlattıgın için herşeyin hayırlısı inşl olur güzel bi işe yerleştiriler beni tekrar tşk ederim

ferat kardeş ben epilepsi hastasiyim ben kocaelinde izmit derincede oturuyorum bende 27 yaşindayim bügün iş görüşmesine gidicem bende 3 ayda bir maaş aliyorum bende biktim artik boş oturmaktan çalişip 16 yılda emekli olmayi düşünüyorum %55 raporum var 2006 aldim raporda süreklidir yaziyor ben dişariya çikinca kendimi daha iyi hissesdiyorum bazen titremeler oluyor herkes bana bakiyor ama ben aldirmiyorum bile eskiden aldirirdim sinirlenirdim hatta kavga bile ettiğim olmuştur çünkü dalga geçen çok kişi oldu benle ama artik herşey deyişti çoğu kişi biliyor hastaliğimi epilepsi yani sara hastaliğimi herkese soğluyorum utanmiyorum artik neyin var diyorlar bana bende sara hastasiyim diyorum iyiki bu hastalik bende yokmuş gibi bakiyorlar bana bende diyorumki onlara sende sağlamsin yani deyilmi burdaki komşular bana diyorki tabi ben duğmuyorum bunlari bu çocuk evlenemez çalişamaz ya allahim yanimda işe girersem koyun kesicem ve parca parca bolup ne kadar fakir varsa dayıtacam taki tek parça kalana kadar arkadaşlar sizi içinde dua edicem inşalah herşey istediyiniz gibi gider

wallaha arkadaşlar haklısınız bende 3 ay dan 3 aya bende engelli maaşı alıyorum 27 yaşındayım evde oturmaktan bıktım çalışmak iştiyorum gerçekten evde oturmak zor ben ortapedik engelliyim malesef ama oratokul mezunuyum wallaha arkadaşımızın dediği dogru bırak ortaokul ilkokul mezunları artık lise ve üniversite mezunları zor buluyor iş ama tabi hakkımızda herşeyin hayırlısı inşş gönlümüzde ney varsa o olur inşş

Üst Alt