Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlkokul mezunu devlet personeli alımı ne zaman olacak?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Az evvel evden çıktığımda cadede otobusten başbakan çocuklara hediye dağıtıyordu yanına sokuldum ilkokul mezunu engelli personel alımı niye yapılmıyor hizmetli bile lise mezunu alınırken ilkokul mezunlarına şans verilmeyecek mi diye sordum
konu hakkında bilgim yok ama araştıracağım dedi

engelli ilkokul mezunları sınava tabi olmadığını biliyorum, kura sonucu yerleşiyolar, aklımda böle kalmış ortaöğretim geçmek istiyorsan, açık liseyi bitirebilirsin buda benim önerim. yalnız sen dedin diye personel almazlar. 3 ayda bir devlet personel başkanlığına kurumlar ihtiyaçlarını bildirirler, kurumlar ne isterlerse dpb onu ilan eder.

ilkokul mezunu olarak kura yöntemiyle alımın olduğunu gösren yasal dayanak nedir araştırdım fakat bulamadımyardımcı olursanız memnun olurum teşekkür ederim

Üst Alt