Arkadaşlar hepinize merhabalar.58 yaşında sgk emekilisi bir kişiyim. Ben 2016 da sol dizime takılan bir protezin enfeksiyon (osteomiyelit) kemik iltihabı kapması sonucu defalarca ameliyat olmama rağmen sakat kaldım.Ameliyatım sgk okmeydanında oldu.3 senedir ne ağrılarım geçti nede dizimden akan iltihap kurudu(Binlerce kutu antibiyotik iğne vede hap kullanmama rağmen)sorunlarım devam etmekte.şimdide her kontrole gittiğimde sol bacağımı diz üstünden keselim daha rahat edersin yaşam kaliten artar diye doktorlar akıl veriyor.Kararsızım fakat yavaş yavaş kestirmekten yana karar verecek gibiyim artık dayanamıyorum.
Defalarca uğraşmadan ilk seferde uzun süre vede rahat kullanmam açısında kesildikten sonra sorun yaşamadan kullanabileceğim gibi bana hangi tip diz üstü protez önerebilirsiniz acaba.
Bu arada 58 yaşında olmama rağmen hareketli aktif vede fit sayılacak bir yapım var.protezinde bana sorun çıkartrmadan ayak uydurmasını istiyorum...Yardım ve önerileriniz için şimdiden hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
bu arada soran olabilir ne şekerim ne tansiyonum var daha önceden ağrı kesici bile içmezdim.hiç bir hastalığım yoktu.
Defalarca uğraşmadan ilk seferde uzun süre vede rahat kullanmam açısında kesildikten sonra sorun yaşamadan kullanabileceğim gibi bana hangi tip diz üstü protez önerebilirsiniz acaba.
Bu arada 58 yaşında olmama rağmen hareketli aktif vede fit sayılacak bir yapım var.protezinde bana sorun çıkartrmadan ayak uydurmasını istiyorum...Yardım ve önerileriniz için şimdiden hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
bu arada soran olabilir ne şekerim ne tansiyonum var daha önceden ağrı kesici bile içmezdim.hiç bir hastalığım yoktu.