Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk hava değişimi raporu verene görünmem gerekiyormuş ancak doktora ulaşamıyorum!?
Selam Sayın büyüklerim acemi bilgimde revir doktora sevk eti piskiyatri doktor egeli raporu verilmeye tabi tutulmuştur yazdı heyete çıktım heyet hava değişimi verdi hava değişimi biti birliğime teslim oldum usta birliğine gönderdiler usta bilgimde 5 gün dayana bildim tüm izlenimi aldim şuan izinde tugaydan sevk aldim doktor gitim doktor rapora bulgundu kıta da kıta anket formu ile birliğin açıklaması ile piskiyatri doktoruna görünmesi yazmış. Ben muhaf olmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz abilerim lütfen
Kardeşim üzülüp ağlayarak kendi kendini daha beter bir çıkmazın içine sokma.
Madem şuan izindesin ve sana hava değişimi veren doktorda izindeymiş.
Yapabilecek tek şeyin iznin bitmeden şubeden tekrar hastaneye sevk alıp,
Seni muayene eden doktorun yerine bakan doktora,önceki doktorun yazmış olduğu raporunu gösterip,psikolojik sorununun dahada arttığını,bu sebebden dolayı kendisinden yardımcı olmasını isteyeceksin.
İzin bitiminden önce mutlaka sevkini hastaneye al,aksi halde becburen birliğine teslim olmak zorunda kalırsın.
Şuan elinde böyle bir imkan varken bunu kullan,ağlayıp sızlamayla hiçbir şeyi düzeltemezsin.
Tekrar geçmiş olsun.
Mehmet abim dün gitim şubeden sevk çıkardım doktora gitim dedi sana kim hava değişimi verdiyse o doktor görünmen gerekiyor ancak onun kararından sonra beli olur . Acemi birliğimde komutanlar ihmasi beni heyet doktoruma göndermeden usta birliğine gönderdiler aradım dedim böyle bir durum var dedi doktor izinde o neden ile göndermedik ama yalan söylüyor diğer bölükte aynı benim ile hava değişimi alan arkadaşlarım gitmiş ve aynı sorunlar devam etiği için muhaf etmiş heyet
Askerim acemi bilginde heyeten hava değişimi aldim
Selam Sayın büyüklerim
acemi bilgimde revir doktora sevk eti piskiyatri doktor egeli raporu verilmeye tabi tutulmuştur yazdı heyete çıktım heyet hava değişimi verdi hava değişimi biti birliğime teslim oldum usta birliğine gönderdiler usta bilgimde 5 gün dayana bildim tüm izlenimi aldim şuan izinde tugaydan sevk aldim doktor gitim doktor rapora bulgundu kıta da kıta anket formu ile birliğin açıklaması ile piskiyatri doktoruna görünmesi yazmış. Ben muhaf olmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz abilerim birde heyete sevk raporunda AED yazıyordu bu ne anlama geliyor
Irkım
AED kodu,askerliğe elverişli değildir demek oluyor.
Fakat,kafadan bu kodu alanlar hemen muafiyet alamıyor.
Seni heyete bu kodla gönderdiyseler,muhtemelen ilk etapta tedavin amaçlı 3 aylik bir hava değişimi verecekler,
Ve,hava degişim sonrasındada durumundaki gelişmeye göre hareket edeceklerdir.
Tekrar geçmiş olsun abim.
Yardımcı olduğun için çok sağol mehmet abi hava değişimi 1 ay verdi tekrar gel dedi ama komutalar ihmasi gidemedim usta birligine gitim doktora göründüm psikiyatri doktor heyete çıktığım dosyalar ve kita anket formu istedi komutanda dedi sizin düşüncenizde yazın dedi tekrar doktora gideceğim heyete sevk eden doktor bunu yazmıştı kişini kişilik bozukluğu engeli raporu yetkili hanz kılınmıştır . Bu raporlar ile tekrar beni heyete sevk ederler mi
Selam Sayın büyüklerim acemi bilgimde revir doktora sevk eti piskiyatri doktor egeli raporu verilmeye tabi tutulmuştur yazdı heyete çıktım heyet hava değişimi verdi hava değişimi biti birliğime teslim oldum usta birliğine gönderdiler usta bilgimde 5 gün dayana bildim tüm izlenimi aldim şuan izinde tugaydan sevk aldim doktor gitim doktor rapora bulgundu kıta da kıta anket formu ile birliğin açıklaması ile piskiyatri doktoruna görünmesi yazmış. Ben muhaf olmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz abilerim lütfen
Sorunlarım var, birliğime katılmasam firar sayılacağım. Sonrası ne olur?
Selam Sayın abilerim ben askerim 3 aydır 1 ay hava değişim 1 ay iznim kulandım çok sorunlarım var birliğime katılmasam fırarimi verirlerse ne olur başından geçen yada son zamanlarda tanık olan varsa lütfen yardımcı olun
Aman kardeşim firar etme. Çok daha büyük saçma işler açılır başına. Süre sonunda birliğine teslim ol ve gider gitmez doktora çıkmak için komutanından izin iste. Sonra da doktora ne kadar zorlandığını anlat... Hatta birliğine ailenle teslim olman daha etkili olabilir. Anne-baban komutanla konuşup senin durumunu ilk elden izah eder ve yardım ister.
OturanBoğa abim izim 2 gün kaldı komutanım dosyam bana gönderdi hava değişim dosyada şöyle yazıyor ön tanı AED ve heyet doktoru şunu yazmış Teşhis A.S.K .B Medikal tedav önermek 1 ay hava değişim yazıyor. Bölük komutanım kıta anket formuma şöyle yazmış Suistimal etiği kanaatindeyim askerlik yapıp yapamayacağı konusunda henüz kannat etiremedim. yazmış ben burada sevk alacağım bu durum beni nereye götürü ne olur abim
Irkım
Dosyanda AED,askerliğe elverişli degildir ve ASKB, antisosyal kişilik bozukluğu nedeni ile medikal yani ilaç tedavisinin yazmasına bianaen sana ilk etapta 3 aylık bir ilaç tedavi süreci ile hava degişimi vereceler ve daha sonraki muayenende ise sendeki gelişmeye göre hareket edeceklerdir.
Burda bölük komutaninın suistimal var kanaati,doktor raporunu etkilemez,önemli olan doktorlarin hakkında vermiş olduğu karardır.
Geçmiş olsun.
OğuzHan55 abim seninde bir fikrini alabilirmiyim izim 2 gün kaldı komutanım dosyam bana gönderdi hava değişim dosyada şöyle yazıyor ön tanı AED ve heyet doktoru şunu yazmış Teşhis A.S.K .B Medikal tedav önermek 1 ay hava değişim yazıyor. Bölük komutanım kıta anket formuma şöyle yazmış Suistimal etiği kanaatindeyim askerlik yapıp yapamayacağı konusunda henüz kannat etiremedim. yazmış ben burada sevk alacağım bu durum beni nereye götürü ne olur abim
Askerim hava değişimi aldım. Bunalımdayım, nasıl muaf olabilirim?
3 aylik askerim 1 ay heyeten hava değişimi 24 gun iznim kulandim Usta birliğine teslim oldum ilk gün bunalıma girdim boyumu jilet ile kestim 3 yerden 8 .7 . 3 ayri ayiri dikiş atilar komutan tehtit ediyor bu sekilde hiçbirşey elde edemezsin burada olmasa başka yere gönderim orada yaparsın diyor
sürekli piskiyatri doktoruna gidiyorum beni dışarı çıkarıyor komutan ile konuşuyor farkındayım bölük komutandan kıta anket formu ve düşüncelerini istiyor komutan umrunda değil sanırım evliyim aile sorunlarım var ölsem kimsenin umrunda değil bu durum ne olur nasıl olur lütfen bana yardımcı olum tüm askerlere bilgili olanlara sesleniyorum herkes bildiğini yazsın lütfen
Piskiyatri sevk aldim daha öncede hava değişimi aldim doktor beni dışarı çıkardı komutan ile görüştü tekrar içeri girdim doktor komutandan resimli sevk kıta anket formu ve komutanın kanatini belirlemesini istedi çarşamba günü tekrar geleceksin dedi
Bu durum sonu ne olur lütfen yardımcı olun
Abi selam askride 1 ay hava değişimi aldim birliğime döndüm kendimi kestim tekrar piskiyatri çıktım doktor komutandan kıta anket formu ve resimli sevk istedi çarşamba günü gideceğiz bu durum hakında bur bilgin varmı abim yardımcı olurmusun
Irkım
Komutanların senin hakkında Suistimal ediyor diye bir şeyler söylemiş galiba..ondan dolayı doktorlar kararsız kalmış gibi..psikiyatri hastalıklarında Genelde hastadan değil hasta yakınlarından bilgi alır doktor, ve ona göre bir yol izler..sizin hakkınızda komutanlar olumlu görüş vermemiş suistimal ediyor gibi şeyler söylemiş..olumlu görüş vermiş olsalardı muaf olma şansın olabilirdi..HEYET ASKERLİĞİ SUİSTİMAL KANAATİ DEMİŞ A.S.K.
1 ay hava değişimi aldim kulandım birliğimde tekrar sıkıntılar oldu resimli sevk iste
Selam ben birliğimde 1 ay hava değişimi aldim birliğe döndüm sıkıntılarım devam ediyor kendimi kestim piskiyatri doktoruna gitim doktor komutandan resimli sevk istedi kıta anket formu kanati belirlemesini istedi tekrar gideceğim bu budurumdan faydalanır mıyım çürük hava değişimi verirlermi