Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk hava değişimi için para yattı, ikincisi ne zaman yatar?

Konyalımeram

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Iyi geceler ben ilk önce 1 ay hava değişimi aldım sonra 1 ay daha smkli hava değişimi aldım.Cuma günü kontrole gittim doktor haftaya perşembe kurula sevk etti 1 ay daha hava değişimi verdi. 5gun önce de 1 ayın hava değişimi parası yattı 650tl bu 2 ayın da parası da yatar mi yoksa 1 ay mı yatıyor.

ben 15 ve 15 hava değişimi aldım muaf oldum ama hiç hava değişimi parası almadım napmam gerekiyor nasıl alıcaz

Sen nasıl oldun muaf kardeşim bana anksiyete ve konuşma bozukluğu tenisi kondu 30 gün malatyada aldım hava değişimi bitince konya da askerlik şubesinden sevk aldım hastaneye gittim psikiyatri doktoru 15gun psikiyatri hastanesinde yatırdı sonra 2.defa 30gun smkli hava değişimi verdi cuma gunu kontrol vardi gittim doktor haftaya persembe heyete girecen dedi ve 3.defa 30 gün hava degisimi verdi kurul imza atacakmış bu son hava değişimi bitsin bakalım prosedür neyse onu uygulayamaz nedir sonuç ne olur

normalde heyet e çıktığında muaf olursun diye biliyorum sana hava değişimi vermiş hastalığın ciddiyse sonunda muaf olursun.

Üst Alt