Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk Defa Işitme Cihazı Alacağım. Önerilerinizi yazar mısınız?

S3lin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ilk ddfa cihaz Alıcam bugun oticon kulaklık denedim go pro modelini lakin iki kişi konuştuğu zaman gürültülü gibi geldi bana get modelini deneme firsatim olamadi ben kendimide tam ifade edemedin ama bana oneride bulunursaniz sevinirim gercekten get 1200 go pro 800 TL dediler

Vede devlet tek en çok duyan kulagıma yazmış kulaklıgı benimde maddi durumum sıkışık oldugu için tek kulagıma alıcam kulaklıgı forumda gezerken tek kulaklıgın ilerleyen zamanlarda anlama bozukluklarına yol açacagına dair yazılar gordum bu ciddi sıkıntılar dogurur mu tek kulaklık alacagına hiç hiç alma mı dersiniz acaba ?
Kulaklıkla nasıl duymam lazım acaba bende tam olarak bilemiyorum malesef yukarıda belirttiğim gibi 2 kişinin konuştugu ortamda go pro modelinde gürültülü bir konuşma geliyordu kulagıma ordaki uzaman bunun nedeninin denediğimiz kulaklıgın kulak kalıbının kulağıma tam oturmaması olarak söyledi bana

cift kulak kullanmak iyidir ama, doktor madem tek kulak yazmis sizde tek cihaz alacakmissiniz ekonominizi dusunerek. yoktan yok kopmaz ama ucuz cihaz alacagim diye ise yaramayan bisey alirsaniz paraniza yazik olur.bence cift giris sinifi ozelliksiz cihaz almaktansa tek ozellikli hic olmazsa orta sinif cihaz almak daha iyi secenektir.
sizin denediginiz go proda getde isinize yarayacak gibi gorunmuyor.giris sinifi cihazlardan. biraz daha paraya kiyarak hic olmazsa orta sinif cihazlardan deneyin.birtek oticona bagli kalmayin. diger markalardanda deneyin. bu arada isitme kaybinizida yazsaydiniz size daha iyi oneriler gelirdi. birde alisacaksin denince inanmayin. bakin konusmalari gurultu olarak algilamissiniz. demekki ya cihaz size gore degil yada cihazi ayarliyan odyometrist bilgisiz. dikkatli olun.
nasil duymam lazim diyorsunuz:) satici uzman seni kandirmis cihazi kakalamak icin.kalip uymazsa oter. konusulani sesleri rahatsiz olmadan duyarak anlayacaksiniz size uyan cihazla. buna cok dikkat edin.

Hanımefendi verdiginiz cevap için gerçekten tesekkur ederim bugun sonic pep 20 modelini denedim onunda fiyatı 800 Tl dediler sizce bu.nasıl bi cihaz rapordada sol 60 sag 73 bu hava kemiktede sol 53 sag 60 yazıyor sizin onerebileceginiz bi model var mı acaba sonicte flyat aralıgiyla birlikte yazarsaniz sevinirim
Sonic pep 20 modelinde oticonda yasadigim o ugultuyu yasamadim siz doktor tek kulaklik yazmissa tek kullanın duyorsunuz lakin okudugum bi konuda tek kulaklık kullanımının zamanla anlama yetisinin kaybedicegini belirtmişlerdi

Tek cihaz kullanınca zamanla iştime kaybnızın artacağı, anlama yetinizin azalacağı gibi söylemlere şüpheyle yaklaşın.Bunlar yanlıştır demiyorum ancak bu söylentilerin hepsi iştime cihazı satıcılarından çıkmaktadır.Size tek cihaz yazan doktorunuza da danışın.

Tek cihaz yeterlidir diyenlere şüpheyle yaklaşın. Muhtemelen bu konuyu iyi bilmiyorlardır! Doktor bile olsa!..
Önerim: İstanbul-Kadıköy'de Duysel'e gidin farklı cihazları deneyin. Satın almak zorunda değilsiniz. Hiç olmazsa cihazlar arasındaki farkı doğru dürüst anlarsınız.

Üst Alt