Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk defa diz üstü protez yaptıracağım..?

44malatya33

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi Günler

Sol ayağım diz üstünden kesileli yaklaşık 2 ay oldu.1 yada 1,5 ay falan sonra diz üstü protez takılacak.Bende şimdiden araştırmalara başladım tabi.Forumdan okuduğum ve bir kaç arkadaşla konuşmam sonucu diz üstü protez markası ne olursa olsun ssk'nın bu parayı ödediğini duydum.Konyalı bir arkadaşla tanıştım Otto bock marka diz üstü protez kullanıyordu ve medikalcilere 5 kuruş verme dedi bütün parayı ssk ödüyor dedi.Forumda okuduğum bir kaç yerde de ssk'nın ödemediği bir bölüm olduğunu onu bizim karşıladığımızı okudum.

Sizden sorum acaba hangi marka ve model protez alırsak alalım bunu ssk ödüyormu ? Ödemesse ne kadarını ödüyor ? ( Almak istediğim protez Otto bock C-leg).

Şimdiden teşekkürler

Saygılarımla

merhaba diz altı benimki

c leg dedigin pahalı ssk benden örnek vereyim 1470 ytl veriyor neolursa olsun en son teknoloji bir ayak var diz altları için fiyatı 13000 13 milyar devlet neverdi bir milyar 470 üstünü sen ödeyeceksin.. aynı gözlükçülerin yaptıgı gibi işi bilmiyor isen giydire bilgikadar giydircek

syn malatya

öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
diz üstü protezlerde normalde devletin ödediği rakam 2312.00 ytl dir fakat son dönemlerde fiyat tespil kurulunun belirlemiş olduğu fiyatlara göre 7000.00 ytl ye kadar diz üstü protezi ödenmektedir. ödenen bu protezin modelide hidrolik pnömatik eklemli protezdir. Oldukça kullanışlı bir protezdir. eğerki yinede tercihin c-leg ise yaklaşık olarak fiyatı 35000-40000 euro olması gerekli ama hidrolik protezin ödemesi her ilde ödenmiyor nedense şansını yinede bir dene

Diz Üstü Protezi Hk.

HER PAHALI ÜRÜN, EN İYİ ÜRÜNDÜR MANTIĞI YAPILAN EN BÜYÜK YANLIŞTIR.

Protezin fiyatından önce cevaplanması gereken sorular var, güdüğün uzunluğu, yaş, kilo, aktivite durumu, ev, iş ve çevre ortamı gibi bir çok etken vardır

evet C-leg güzel ve sağlıklı diz eklemine en yakın hareket kabiliyeti olan elektronik bir diz ve güzel bir ayak seçilirsede mükemmel bir protez dizaynıdır. bütün bunlar iyide peki tarlada çalışan bir insan için uygunmudur.

Sigorta kurumların ödemiş olduğu miktar, günlük ihtiyaçlarını görecek bir potez için geçerlidir. bunun konforunu artırmak kişinin kendi imkan ve insiyatifine bağlıdır. kurum sadece ödeme yapar içeriğine bakmaz, hangi firma olursa olsun ilgilenmez,

Sonuç olarak EN İYİ PROTEZ, İHTİYAÇLARA EN İYİ CEVAP VEREN PROTEZDİR.

Sağlıklı günler dileklerimle

Geçmiş olsun öncelikle Allah CC acil şifalar versin

evet kesinlikle ortemoya katılıyorum protezin en iyisinden olacak diye bir şey yok en iyi en rahat hangisini kullanıyorsan onu yaptırmalısın birde çok iyi araştırma yapman lazım hemen kapılma her firma birşey söyler ama sen hem cebine göre en önemlisi rahatlığına göre olanı tercih et

protez öyle birşeyki ayakkabı değilki rahat etmedim değiştireyim başka alayım
ben diz altı silikon layner protez kullanıyorum ve çok rahatım hamdolsun HAYAT ORTOPEDİDE YAPTIRDIM

http://www.hayatortopedi.com/

hemen hemen protezlerin hepsini kullandım ve en sonun da silikonlayner yaptırdım bu aşamada HAYAT ORTOPE'nin çok ilgi ve desteğini gördüm

44malatyalı nicli kardeş istersen HAYAT OROPEDİ'yle bir görüş faydası olur

internet adersi http://www.hayatortopedi.com/

öncelikle geçmiş olsun. ortemonun dediklerine çok katılıyorum. öncelikle protezin pahalı olması bişey ifade etmiyor. ihtiyaçlara cevap vermesi gerekli. bende 2 yıldır c-leg kullanıyorum gerçekten hakkını yememek lazım c-leg çok üst düzey bir protez. ama bir o kadarda bilgisayar sistemli bir protez olduğu için protezin güvenliği için dikkat edilmesi gereken şeyler vardır. mesela yağmurlu havalarda ıslanmamasına özen göstermek gibi.bataryasının tam doluluğuna dikkat etmek gibi. ama pahalılık yönünden ÖSSUR firmasının çıkardığı bir protez var power motion diye bir eklem tahmini 80000 euro civarındaymış galiba bu da çok gelişmiş bir eklemdir ve merdiven çıkabilme özelliği bulunuyor. ama ortemonunda dediği gibi pahalı olması değil ihtiyaçlara cevap verebilen protez olması gerekir.

Üst Alt