Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İleri düzey kansere rağmen malulen emeklilik başvurusunun reddedilmesi..?

Beşiktas6534

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba bu forum da yeniyim babam malulen emekli idi 3 yıldır. kontrol muayenesine girdik ve Red aldık babam bu üç yılda hastalıgı metastaz yaptı ve şuan 4 evre kanser ancak Red aldık kime sorduysam emekli olmanız gerekli dendi itirazdan tekrar red gelince tekrar malullük için sevk aldık sorum su tekrar red alırsak mahmekede sonuc alabilir miyiz Red alınan raporları inceledim onkoloji doktoru metastik özafagus maling yazmıs ileri derecede kötü huylu yemek borusu kanseri bu yeterli deil midir simdiden tesekkür ler

deasn12 bu arkadaşımızda %97 ağır engelli raporuna rağmen malulen emekli edilmedi sonra vergi indirimi ile normal emekli oldu ben de anlamıyorum bunlar kimi malul sayacak
Beşiktas6534

Merhaba bende gogus kanseriyim sag kol lenflerim alindi.Sag kolumda lenfodem var.Buyuk ameliyat gecirdim.kemoterapi radyoterapi aldim Hala 28 gunde bir devam eden tedavim var 10 yilda remisyonda.Hergun ilacta aliyorum 18 ay gecici emekli oldum.Kontrol muayene sonucum ret geldi yani maasim kesildi.Yuksek SaglikKuruluna itirazda bulundum ret mi gelecek bilmiyorum ama herkes ret gelir diyor.Ne yapacagim bilmiyorum.Ayni hastaneye tekrargitmek istemiyirum.Acaba hastane secme sansimiz var mi?Neye gore malulluk veriyorlar bilmiyorum.Sanirim ölmek gerek.

hepsi kanser olsun da ne demek olduğunu anlasınlar ...bu nasıl bir sistemdir ne eziyettir_4.evre 3.evre insanların kolunu kaldıracak enerjisi psikoljisi yokken nasıl çalışacak ya da onları kim işe alacak? böyle elemanı kim ister yanında ? mecbur malul olmalı sayılmalı. bu siteden önce tekim zannediyordum görüyorum ki hepimiz sürünüyoruz .hakkımızı arayınca da suçlu oluyoruz.

Merhaba babam 4 evre kanser kontrol muaneyisine girdik 2 kez ikisinde de red aldık ne yapmalıyız

Üst Alt