Ben eski esnaflardanım,iflas ettim.iflas sonucunda kalp krızı gecırıp kalpten amalıyat oldum.borclardan dolayı cezaevıne gırdım 3 er ay 2 kere yattım cıktım.seker,tansıyon kalp ve kangren tedavısı oluyorum.esın dostun vasıtasıyla kaymakamlıga basvurdum.su an 2022 den emeklı oldugumu soyledıler kaymakamlıktan.yardım ıcın basvurmustum. emeklı maasını henuz alamadım..dusmez kalkmaz bır ALLAH.hıc kımse bu duruma dusmek ıstemez ben su anda esın dostun yardımı ıle gecınıyorum.ne oturdugum evın kırasını odeyebılıyorum nede ıhtıyacımı alabılıyorum.bugun muayene olup ılaclarımı almak ıcın eczaneye gıttıgımde bana ılac larım verılmedı.kaymakamlıga tekrar gıttıgımde emeklı oldugumu ve vergıden kapanısı yapmam gerekıyormus.%64 özürlüyüm.ne kadar emekli maası alabılırım bu ılacları almazsam benım bozuk olan saglıgım ıyıce bozulacak.nasıl bır yol ızlemek gerekecek.emeklı maası gıbı ılacların ısıde uzarmı?gunde 13 tane ılac ıcıyorum.emeklı oldugum ıcın aldıgım maastan alırsam ılacları ne kadar maas verıyorlar bılmıyorum ama bu ılacları ve benı gecındırecek gelır vereceklermı bana???????Allah kımseyı dusurmesın,cok zor bu durumlar.cok yoruldum artık.