Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlacın dozunu düşürmeli miyim?

Konular
72
Reaksiyonlar
362
Şuan kullandığım ilaçlar
Xeplion 150 mg
Depakin 1500 mg
8 aydır bu ilaçları kullanıyorum. Doktorla konuştum 4 ay sonra xeplion 100 mg düşürürüm dedi. Bazen insanların bana oyun yaptığını düşünüyorum. Çok seyrek. Sizce 100 mg düşürmeli miyim?
Teşis şizofreni.

Iyi geliyor mu peki nasil hissesiyorsunuz ona göre düsürün derim

"Bazen insanların bana oyun yaptığını düşünüyorum." demişsin, nasıl bir oyun, açık yazar mısın ?

doktora danışıpta öyle düşürmeyi deneyin bana da doktor akinetonu bıraktırdı kendi başıma asla bırakamazdım

Belli bir iyileşme olursa hızlı düşürürler ama bahsettiğiniz problem var doktorlarda.Tamamen her şeyin geçmesini bekliyorlar.Küçük küçük bir şeylere başlayın derim.

@ŞamilBasayev67, bu düşünce gerçek de olabilir, insanların önemli kısmı farklı gördükleri kişiler hakkında dedikodu eder veya arkadan iş çevirir.

Bunu kabullenmek ve hayata bu gerçek ile beraber devam etmek lazım.

Üst Alt