Arkadaşlar sesler duyuyorum 3 yıldır. 2 yıl önceye kadarda 3 kez şizofreni krizine girdim. Artık olmuyor bunlar sadece ses duyuyorum. Cinsel isteksizlik, düşük testosteron problemi yüzünden doktoruma ilaç değişimi istedim. Önceden kullandığım ilaçlar risperdal 4 mg, gyrex 100 mg, lustral 100 mg idi. Doktor ibilfya başladı lustralı kademeli düşürdü. Son 1 aydır risperdal 2 mg, abilify 10 mg, gyrex 100 mg kullanıyorum. Tabiki doktor değilsiniz ama fikir olması açısından ilaçları yazdım.
Son 2 haftadır obsesyon oluşmaya başladı içten içe gelen herşeye iç sesimle küfür etme isteği oluştu. Aklıma ne gelirse ona sövdüm. Ama istemeden oluyor 1 sn de içimden geçiveriyor. Allaha kadar vardı mesele. Sonra duyduğum seslerde allaha kitaba sövmeye başladı. 2 haftadır acı çekiyorum 10 dk da bir af diliyorum allahtan.
Doktora dün gittim ve lustralın obsesyonları önlediğini söyledi. Tekrar başladık ama bu sefer zedprex diye bir ilaç yazdı lustral yerine. Risperdalda 6 mg a çıktı.
Ne zaman geçer acaba bu kötü düşünceler?
Son 2 haftadır obsesyon oluşmaya başladı içten içe gelen herşeye iç sesimle küfür etme isteği oluştu. Aklıma ne gelirse ona sövdüm. Ama istemeden oluyor 1 sn de içimden geçiveriyor. Allaha kadar vardı mesele. Sonra duyduğum seslerde allaha kitaba sövmeye başladı. 2 haftadır acı çekiyorum 10 dk da bir af diliyorum allahtan.
Doktora dün gittim ve lustralın obsesyonları önlediğini söyledi. Tekrar başladık ama bu sefer zedprex diye bir ilaç yazdı lustral yerine. Risperdalda 6 mg a çıktı.
Ne zaman geçer acaba bu kötü düşünceler?